Erre nem számítottunk: Brad Pitt szoknyát viselt legújabb filmjének premierjén

Erre nem számítottunk: Brad Pitt szoknyát viselt legújabb filmjének premierjén
Forrás: Gerald Matzka/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A sztár különleges szettet választott az eseményre.

Brad Pitt a 90-es évek óta az egyik legszexibb pasiként van számon tartva Hollywoodban, ami egyáltalán nem meglepő, elég csak ránézni... A színészen ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy nem nagyon hat az idő, hiszen az évek múltával csak egyre sármosabb és sármosabb lett.

A most 58 (!!!) éves Brad pedig úgy tűnik, hogy nem akarja, hogy unalmasnak, vagy konzervatívnak tartsuk, ezért legújabb filmjének premierjére egy szokatlan, ám annál különlegesebb szettben jelent meg.

A gyilkos járat című akció-thriller berlini premierjén ugyanis a hollywoodi szupersztár egy barna szoknyát visel, ami egyáltalán nem jellemző rá, legalább is eddig nem volt az:

Kép
forrás: Getty Images

Brad barna szoknyájához egy hasonló zsákanyagból készült zakót választott, elegáns cipő helyett pedig egy bakancsot vett fel. Persze a szoknya csodásan kiemelte a szexi színész lábait, amin olyan tetoválásokat is megcsodálhattunk, amelyeket eddig nem sűrűn láthattunk.

Persze a film többi szereplőjét elnézve picit olyan, mintha Brad nem annyira vette volna komolyan a vörös szőnyeg íratlan szabályait, hiszen míg mindenki más extra elegánsan jelent meg, ő a többiekhez képest picit slamposnak tűnt. Persze ez semmit nem vett el a sármjából, így abban is biztosak vagyunk, hogy minél előbb meg akarjuk nézni A gyilkos járat című filmet a moziban!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 6 kép

6 filmszerep, ami igazi baklövés volt a színészek számára

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!