„35 éves vagyok és úgy döntöttem, jöhet a botox: ez volt volt az okom rá”

„35 éves vagyok és úgy döntöttem, jöhet a botox: ez volt volt az okom rá”
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Nem mindenki azért botoxoltat, mert azt reméli, így örökké fiatal maradhat!

„Meg kell mondanom, nagyon nehezen írtam meg ezt a cikket, mert közben jöttem rá, hogy félek mindenkivel megosztani, hogy 35 évesen a botox mellett döntöttem. Ez nevetségesen hangzik számból, mert két éve már próbáltam, de akkoriban New York-ban éltem, ott mindenki odáig van a szépészeti kezelésekért, most azonban már egy kisvárosban lakom és nem igazán tudom, mit gondolnak az ilyesmiről a helyi, új barátaim.” – kezdte beszámolóját a Pure Wow egyik alkalmi szerzője, Jenny Jin.

35 évesen már jöhet a botox a ráncok ellen

„Ha jobban belegondolok, nem csupán az új barátok és ismerősök ítélete, véleménye aggasztott, nekem magamnak is ambivalens érzéseim voltak, vannak a dologgal kapcsolatban Úgy gondolom, hogy ez azért lehet, mert a mai napig sokat elítélik azokat, akik ilyen kezelésekre járnak, azt gondolják, képtelenek megbirkózni az öregedéssel, amit gyengeségnek tartanak. Hozzá kell ugyanakkor tennem, hogy egyáltalán nem mindenki azért megy, hogy örökké fiatal legyen, számos más motivációja lehet rá az embernek. Sokáig tanakodtam magamban, mik az én érveim a botox mellett, majd most, 35 évesen úgy döntöttem, visszamegyek a bőrgyógyászhoz és kipróbálom második alkalommal is.

Nagyon nagy szerencsém volt ezzel a szakemberrel már elsőre, de másodjára olyat nyújtott, amit szerintem csak kevesen tudtak volna. Nem annyi volt az egész, hogy beültetett a székébe és elkezdte a kezelést, hanem beszélgetni kezdett velem egy kicsit. Tudni akarta, miért vagyok ott, miken mentem keresztül az elmúlt időszakban, milyen a lelki és a testi egészségem. Egészen megdöbbentem, amikor pár perc után kifejtette, szerinte azért vagyok ott aznap, mert az elmúlt időszak az életemben extrém nehéz volt és egy kicsit szeretném újra olyannak látni magam, amilyen voltam.

Igaza volt! Sajnos meg kellett küzdenem egy rákbetegséggel, ami nem volt könnyű, úgy éreztem, teljesen megváltoztam miatta. Ekkor jött az újabb fordulat, kiderült, a bőrgyógyászom eredeti szakterülete a fejet és a nyakat érintő rákbetegségek voltak, én éppen ilyenben szenvedtem. Jobb kezekben nem is lehetettem volna! Mindezt csak azért írtam meg nektek, hogy tudjátok, nem minden az, aminek látszik, nem mindenki azért botoxoltat, hogy elkerülje az öregedést.” – zárta sorait.

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Sztárok, akik nyíltan vállalják, hogy botoxoltak

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.