Emlékszel még Shireen hercegnőre a Trónok harcából? Mostanra gyönyörű csaj lett az őt alakító színésznőből

Emlékszel még Shireen hercegnőre a Trónok harcából? Mostanra gyönyörű csaj lett az őt alakító színésznőből
Forrás: HBO
Facebook
Twitter
Pinterest

Mikor láttad utoljára a Shireen hercegnőt alakító Kerry Ingram? Minden bizonnyal túl régen!

Emlékszel még a Trónok harcára? Tudod, az a sorozat, ami a fél világot lázban tartotta. Oké, csak vicceltünk, persze, hogy mindenki emlékszik rá, ugyanakkor azóta annyira bepörgött a sorozatpiac, hogy az egész befejező évad már távolinak tűnik. Pedig nem volt az olyan rég, hiszen csak két éve ért véget a Westeros-i eposz, pontosabban a szereplőknek már három, hiszen a forgatások már 2018-ban befejezték.

Hasonlóan nagy sikert viszont azóta sem ért el egyetlen sorozat sem, nem csoda, hogy a Trónok harca szereplői szinte kivétel nélkül gigasztárokká váltak. Az, hogy ezt a nagyfokú figyelmet hogyan kezelték, abban viszont már vannak eltérések. Van, aki azóta sem forgat, mások több menő blockbustert is behúztak, és akadnak olyanok is, akik ma már merőben más külsővel hódítanak. A sorozat gyereksztárjai pedig felnőttek, köztük a sorozatban Shireen hercegnőt alakító Kerry Ingram is.

Bár a Trónok harca bővelkedik megrázó jelenetekben, kétségtelen, hogy annak idején Shireen Baratheon halála sokkolta leginkább a nézőket. Kerry mindössze 14 éves volt, mikor megkapta a szerepet, napjainkban pedig nem lepődnénk meg, ha simán elmennél mellette az utcán az idén májusban már 24. születésnapját ünneplő lány mellett, ugyanis nagyon megváltozott!

Ha felkérésekben Kerry Ingram egyébként nem is bővelkedik, az Instagramon nagyon aktív, 2021-ben például arról is meglepő őszinteséggel számolt be, hogy kicsit átszabatta az orrát.

Reméljük, azért itt megáll, hisz tudjuk, hogy nem egy olyan sztár van, akinek a túl sok plasztikai beavatkozás vetett véget a karrierjének. Ugye, Jennifer Grey?

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 12 kép

Trónok harca szereplők, akikre ma már rá sem ismerni

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Életmód

Az elmúlt évek legszebb meleg szerelmei! Avagy Bill és Frank, és a sorozattörténet 15 másik meghatározó LMBTQ kapcsolata a sorozatok történetéből

A The Last of Us 3. részével újabb megindító LMBTQ szerelmi történettel lett gazdagabb a sorozattörténet!

Kép
Sztárok