Most már hivatalos! Gyerekkorunk kedvenc darabja visszatér, Blake Lively mellett már Sarah Jessica Parker is erre a retró farmertrendre esküszik

Most már hivatalos! Gyerekkorunk kedvenc darabja visszatér, Blake Lively mellett már Sarah Jessica Parker is erre a retró farmertrendre esküszik
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Blake Lively nemcsak a vörös szőnyeges szettekhez ért igazán, hanem a hétköznapi trendekhez is.

Blake Lively bár kétségtelenül fürdik az estélyi ruhák kínálta sikerekben, ettől függetlenül a mindennapok stíluslehetőségeit se veszi félvállról és szinte mindig sikerül olyan darabokat kikapnia otthoni gyűjteményéből, melynek láttán szinte azonnal meggyőzve érezzük magunkat egy-egy trend létjogosultságáról.

Blake Lively kertésznadrágos szettje például annyira ütősre sikerült, hogy egy poszt is elég volt ahhoz, hogy kissé megosztó trend újfent felkerüljön arra a trendradarra, amit a legváltozatosabb megvalósításokban jó pár éve kitartóan ostromolt szezonról szezonra.

A nadrág sikere egyébként nemcsak Blake érdeme, ugyanis a stílusválasztásokban szintúgy profinak mondható Sarah Jessica Parker is nagy szerepet vállalt abban, hogy ez a feledésbe merült, sokoldalú darab ismét visszatérjen a köztudatba, hiszen az And Just Like That egyik epizódjában már feltette a térképre.

Kép
forrás: Getty Images

Így ha neked is tetszik ez a sokoldalú, és nem mellesleg tényleg könnyen kombinálható darab, akkor van egy jó hírünk számodra! A május 12-15. között megrendezésre kerülő JOY-napok alatt kedvezményesen szerezhetsz be egyet magadnak. Az Answear oldalán kuponod 25% kedvezményt ér a teljes árú termékekre, minimum 20 ezer forintos vásárlás esetén.


És ha már a farmeroknál tartunk, mit szóltál egy izgalmas és friss árnyalathoz?

Galéria / 10 kép

Így viselik a bézs farmert a legtrendibb csajok

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szépség

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Míg régen a végtelenségig tagadták a nők a plasztikai beavatkozásaikat, addig napjainkban ez már egyáltalán nincs így.

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!