Ryan Reynolds őszintén vallott gyerekei mentális problémáiról - magát tarja felelősnek értük!

Ryan Reynolds őszintén vallott gyerekei mentális problémáiról - magát tarja felelősnek értük!
Forrás: GettyImages

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Facebook
Twitter
Pinterest

Blake Lively és Ryan Reynolds gyermekei örökölték apjuktól a szorongásra való hajlamot. A színész elmondta, hogy segít nekik feldolgozni!

Blake Lively és Ryan Reynolds nemrég Budapestre utaztak, ugyanis a színész Magyarországon forgatja legújabb hidegháború akciófilmjét, a Mayday-t. A sztárpár között irigylésre méltó a kapcsolat, pláne Hollywoodban, ahogy nagyon ritka az ilyen házasság. Ám, hogy valóban jól működjön, Blake és Ryan felállított egy komoly szabályt a házzaságukban, amihez ragaszkodnak!

Blake Lively és Ryan Reynolds házasságának titka

Kép
forrás: GettyImages

A színészek nagyon sokat utaznak, ami igen nehéz egy család számára, ugyanis könnyedén előfordulhat, hogy a világ két végén forgatnak. Blake és Ryan, hogy ezt elkerüljék azt találták ki, hogy sosem, fogadnak el olyan ajánlatot, ahol a forgatásaik ütköznének. Így mindig el tudják kísérni egymást, illetve a gyerekeket is magukkal tudják vinni. Bár nagyon odafigyelnek arra, hogy négy gyermekükből a legkevesebbet mutassák meg a világnak, azt tudni mindkettejükről, hogy nagyon családcentrikusak. Ryan Reynolds igazi lányos apuka, a három nagyobbik gyermeke kislány, és ugyan a 4. baba nevét nem árulták el, a híresztelések szerint ő is kislány. A színész imádja őket, és elárulta, hogy sok jó mellett egy rosszabb tulajdonságot is örököltek tőle, ő pedig igyekszik maximálisan támogatni a gyermekeit.

Ryan Reynolds őszintén vallott saját és gyermekei szorongásáról

Ryan Reynolds őszintén beszél szorongásairól, és hogy ez mennyi nehézséget okozott számára az életben. Legutóbbi interjújában azt is elmondta, hogy gyermekei is szorongó típusok, ő pedig saját példáján keresztül igyekszik segíteni nekik. Így, hogy tudja milyen ez az érzés, mindig észreveszi rajtuk a jeleket, és tudja, hogyan kezelje őket.

Szeretem, hogy szorongok, szeretem, hogy szorongtam. Mert amikor azt látom, hogy a gyerekeim is ebben a fázisban vannak, ami valószínűleg genetikai eredetű, akkor tudom, hogyan kell ezt együttérzően kezelni, hogy valóban érezzék, hogy mellettük vagyok.

- Ryan Reynolds

Kattints a galériára, hogy megtudd mi az a 8 egészséges szokás, amire a gyönyörű színésznő, Blake Lively esküszik!

Galéria / 8 kép

Blake Lively 8 egészséges szokása, amihez minden körülmények között ragaszkodik

Megnézem a galériát

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Kép
Sztárok

Sztárok, akikről példát vehetnénk! 7 LMBTQ sztárcsemete, akik minden támogatást megkapnak

A szerelem mindenkié, sokszínű és ennek nem szabhatunk határt! Sok sztár is ezt vallja, akik kiállnak és támogatják gyermekeiket, akik az LMBTQ közösséghez tartoznak!

Kép
Sztárok

Olivia Munn először jelent meg nyilvánosan, mióta márciusban mellrákot diagnosztizáltak nála - FOTÓ

Olivia Munn színésznőnél márciusban mellrákot diagnosztizáltak. Őszintén mesélt a párizsi divathéten arról, hogyan élte meg az elmúlt időszakot!

Kép
Életmód

Figyelj a jelekre! 5 tünet, amit ha nem veszel figyelembe, akkor komoly sérülés a vége!

A test és a lélek egymással folyamatosan kommunikáló „egységek”. Amikor úgy érezzük, nem vagyunk a helyünkön, párkapcsolati problémáink vannak, állandóan stresszesek és feszültek vagyunk a munkahelyi teljesítménykényszer miatt, de hiába érezzük magunkat rosszul a bőrünkben, mégsem teszünk ellene semmit, elnyomjuk az érzéseinket és csak megyünk tovább, akkor egy idő után a lelkünk betegségekkel és sérülésekkel üzen, és egyre súlyosbodó testi tünetekkel kényszerít bennünket a változtatásra. Mutatjuk, melyik tünet mire hívhatja fel a figyelmet!

Kép
Életmód

6 gyönyörű film az igaz szerelemről: ezeket mind valós események ihlették!

A romantikus filmek mindig is az életünk központi részét képezték, hiszen valljuk be: mind imádjuk a happy endet és a kellemes végkifejletet. Összeállításunkban olyan filmeket hoztunk, melyek az igaz szerelemről szólnak – mindezt valós események alapján.

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őket tartják minden idők legbosszantóbb hírességeinek a világon - több tízezer szavazat érkezett!

Mindenki nem szerethet és ez a kijelentés a hírességek esetében halmozottan igaz. A rajongók megszavazták a legbosszantóbb hírességek listáját!

Kép
Életmód

Az olajos magvak számtalan problémára nyújtanak megoldást: mutatjuk, melyik mire való!

Nem véletlenül szerepelnek a manapság oly népszerű mediterrán étrendben is, de melyiknek mire van kedvező hatása?