Blake Lively piros koktélruhában lépett kamerák elé, és mindenkinek ugyanaz jutott eszébe a képek láttán

blake lively
Forrás: Edward Berthelot/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A ruha színének is volt plusz jelentése!

A legtöbb hollywoodi sztár csakis és kizárólag stylistok által kiválogatott ruhákban lép a vörös szőnyegre, de Blake Lively nem tartozik ebbe a kategóriába. A Gossip Girl sztárja ugyanis nem egyszer mesélt már arról, hogy imádja a divatot, és megvan a saját stílusa, ezért előszeretettel öltözteti fel magát a nívós rendezvényekre is.

Most pedig ismét megcsodálhattuk a színésznőt, ráadásul egy piros miniruhában! Blake Lively az Empire State Buildingbe látogatott egy rendezvény kedvéért, és egy szatén Georges Chakra koktélruhát választott, aminek hatalmas masnija még inkább feldobta az összképet.

Kép
forrás: Roy Rochlin/Getty Images for Empire State Realty Trust

A színválasztás viszont nem a véletlen műve volt, hiszen az esemény részben azért is zajlott, mert az USA ismét engedélyezte a britek beutazását az országba, amennyiben megkapták oltásukat. Az épület piros-fehér-kék színeit, ami ezt szimbolizálta, Blake Lively kapcsolta fel, és ruhájával is ebbe a színvilágba próbált behelyezkedni.

A rajongók szerint (is) csodásan állt neki ez a ruha, és mindenkinek rögtön az jutott eszébe, hogy milyen szuper formában van Blake Lively!

Kép
forrás: Roy Rochlin/Getty Images for Empire State Realty Trust

A színésznőnek és Ryan Reynoldsnak három kislánya van, akik mind úgy néznek ki, mint híres anyukájuk, a színész pedig nemrég őszintén mesélt egy interjúban arról, hogy mennyire szuper dolog lányos apukának lenni.

Nem is akarnám máshogy! Amikor a legkisebb gyermekünk megszületett, titkon nagyon féltem attól, hogy fiú lesz, mert nem tudtam, nem tudtuk [a nemét]. Csak azt tudtam, milyen lányokat nevelni. Fiúkkal nőttem fel, és állandóan a falon dobáltak keresztül, noha néhány méterre ott volt az ajtó

- mesélte a színész, arra utalva, hogy fiútestvéreivel folyton ment a harc otthon (játékos értelemben persze), míg a lányoknál egészen más a helyzet. Amikor megszületett a kis Betty, nem is lehettek volna boldogabbak!

A galériában megmutatjuk Blake egyik legemlékezetesebb ruháját is!

Galéria / 4 kép

Blake Lively a legstílusosabb dominatrix

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok