Először beszélt őszintén a szülés utáni nehézségekről Blake Lively

Először beszélt őszintén a szülés utáni nehézségekről Blake Lively
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Ezek után csak még jobban imádjuk őt!

Hollywoodban jól ismerjük azt a jelenségeet, miszerint a sztárok a szülés után körülbelül két perccel már tökéletes formában vannak, sokszor még vékonyabbak, mint a babavárás előtt, és szinte azonnal a legmenőbb dizájnerek ruháiban feszítenek a menőbbnél menőbb eseményeken.

Olvasd el ezt is!

Talán ezt a kicsit sem természetes folyamatot törte most meg Blake Lively, aki végre minden nő helyett felszólalt azügyben, hogy mennyire szörnyű ez a teher, amit a hollywoodi színésznőkre helyeznek a divattervezők, és úgy általánosságban mindenki. Szerinte a szülés önmagában egy gyönyörű és csodálatos dolog, ám kivétel nélkül MINDEN nő bizonytalan lesz a megváltozott alakja miatt, amit Hollywoodban fokozottan természetellenesen kezelnek az emberek.

Az, hogy egy nő életet ad a gyermekének, mindenképpen egy csoda! Arról viszont senki nem beszél (főleg Hollywoodban), hogy mennyire bizonytalanok tudunk lenni a teljesen átalakult testünk miatt. Nem egy olyan eseményre kellett elmennem a 3. kislányom születése után, ahol szó szerint nem fértem bele a ruhába, amit a tervezők ajánlottak. Sőt, még az áruházakban kapható ruhákba sem fértem bele, ez pedig hihetetlen szorongással töltött el, pedig ennek nem kéne így lennie! Elég volt Hollywood nevetséges elvárásaiból!”

- Instagram/blakelively

Blake megnyilvánulása nagyon sok sztárnak nyerte el a tetszését, ilyen volt például a Trónok harca sztárja, Sophie Turner is, aki megosztotta Blake Instasztoriját, és királynőnek nevezte a színésznőt.

Az biztos, hogy eddig is imádtuk Blake-et, de az ilyen őszinte és fölhöz ragadt gondolatai csak még inkább megerősít minket abban, hogy Blake a legmenőbb Hollywoodban!

Olvasnál a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 10 kép

Ryan Reynolds kínos fotókat mutatott Blake Lively-ról

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!