Blake Lively őszintén beszélt arról, amiről a legtöbb anya nem mer

Blake Lively őszintén beszélt arról, amiről a legtöbb anya nem mer
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

A mindig stílusos négygyermekes édesanya, Blake Lively üzent azoknak a nőknek, akik hozzá hasonlóan küzdenek plusz kilókkal a terhesség után, így küzdelmes program számukra a ruhavásárlás.

Bár Blake Lively nagyon szerencsés adottságokkal rendelkezik, személyi edzőjének és a kőkemény edzésmunkának köszönhetően eddig az összes várandóssága után nagyon rövid idő alatt visszanyerte bomba alakját, ennek ellenére tökéletesen megérti azokat a nőtársait, akik nehezen találnak magukra megfelelő ruhákat a szülés utáni időszakban, és bele is állt ebbe a témába!
„Nem tartom a divattervezőktől túl jó üzenetnek a nők felé, hogy nem készítenek olyan ruhákat, amikben egy újdonsült kismama is kényelmesen, mégis nőiesen és csinosan érezheti magát a mackónadrágon túl“ - mondta a híres Jimmy Fallon élő beszélgetős műsorban még a harmadik lánya, Betty születése után Blake Lively.
„A lányok születése után egyszerűen sosem tudtam mit vegyek fel, semmi sem tetszett magamon. A tervezők csak a tökéletes testű nőkre gondolnak, pedig egy nő nem csak akkor tökéletes, ha belefér az XS-es méretbe. A női test csodálatos, hiszen felcseperedik bennünk egy új élet, majd világra hozzuk, és tápláljuk, minderre pedig a testünk által vagyunk képesek, amiket a divatot uraló világcégek bekorlátoznak. Azt üzenik ezzel, hogy nem vagy elég jó ahhoz, hogy a mi ruhánkat viseld, ezzel pedig véleményem szerint elidegenítik a legfontosabb vevőiket, a nőket. Emlékszem régen, én is mennyire szégyelltem magam a szülés utáni külsőm miatt, de most visszagondolva arra az időszakra rájöttem, hogy nagy hiba volt ez részemről. Büszke vagyok arra, hogy ez a test olyan csodálatos teremtéseket hozott a világra, mint az én lányaim“ - mondta Blake, aki azt is elárulta, hogy a harmadik lánya születésekor a középső nagyon nehezen fogadta be az új jövevény érkezését, mára viszont a legjobb testvérek lettek. Kíváncsian várjuk, hogy a negyedik gyermeküket mikor mutatja meg a világnak Blake és férje Ryan Reynolds!

Most pedig ismerd meg Blake Lively és Ryan Reynolds szerelmének történetét, ami a bizonyítéka annak, hogy az igaz szerelem örökké tart!

Galéria / 4 kép

Blake Lively és Ryan Reynolds története: ilyen az igaz szerelem

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.