Blake Lively őszintén beszélt arról, amiről a legtöbb anya nem mer

Blake Lively őszintén beszélt arról, amiről a legtöbb anya nem mer
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A mindig stílusos négygyermekes édesanya, Blake Lively üzent azoknak a nőknek, akik hozzá hasonlóan küzdenek plusz kilókkal a terhesség után, így küzdelmes program számukra a ruhavásárlás.

Bár Blake Lively nagyon szerencsés adottságokkal rendelkezik, személyi edzőjének és a kőkemény edzésmunkának köszönhetően eddig az összes várandóssága után nagyon rövid idő alatt visszanyerte bomba alakját, ennek ellenére tökéletesen megérti azokat a nőtársait, akik nehezen találnak magukra megfelelő ruhákat a szülés utáni időszakban, és bele is állt ebbe a témába!
„Nem tartom a divattervezőktől túl jó üzenetnek a nők felé, hogy nem készítenek olyan ruhákat, amikben egy újdonsült kismama is kényelmesen, mégis nőiesen és csinosan érezheti magát a mackónadrágon túl“ - mondta a híres Jimmy Fallon élő beszélgetős műsorban még a harmadik lánya, Betty születése után Blake Lively.
„A lányok születése után egyszerűen sosem tudtam mit vegyek fel, semmi sem tetszett magamon. A tervezők csak a tökéletes testű nőkre gondolnak, pedig egy nő nem csak akkor tökéletes, ha belefér az XS-es méretbe. A női test csodálatos, hiszen felcseperedik bennünk egy új élet, majd világra hozzuk, és tápláljuk, minderre pedig a testünk által vagyunk képesek, amiket a divatot uraló világcégek bekorlátoznak. Azt üzenik ezzel, hogy nem vagy elég jó ahhoz, hogy a mi ruhánkat viseld, ezzel pedig véleményem szerint elidegenítik a legfontosabb vevőiket, a nőket. Emlékszem régen, én is mennyire szégyelltem magam a szülés utáni külsőm miatt, de most visszagondolva arra az időszakra rájöttem, hogy nagy hiba volt ez részemről. Büszke vagyok arra, hogy ez a test olyan csodálatos teremtéseket hozott a világra, mint az én lányaim“ - mondta Blake, aki azt is elárulta, hogy a harmadik lánya születésekor a középső nagyon nehezen fogadta be az új jövevény érkezését, mára viszont a legjobb testvérek lettek. Kíváncsian várjuk, hogy a negyedik gyermeküket mikor mutatja meg a világnak Blake és férje Ryan Reynolds!

Most pedig ismerd meg Blake Lively és Ryan Reynolds szerelmének történetét, ami a bizonyítéka annak, hogy az igaz szerelem örökké tart!

Galéria / 4 kép

Blake Lively és Ryan Reynolds története: ilyen az igaz szerelem

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!

Kép
Életmód

9 reggeli szokás, ami beindítja a fogyást: néhány apró változtatás meghozza a hatását!

A fogyás sokak számára cél, azonban megvalósítása már jóval nehezebb, mint maga az elhatározás. Néhány kiló leadása azonban nem feltétlenül jelenti a jelenlegi étrend és életmód teljes átalakítását. Valójában néhány apró változtatás a reggeli rutinban már jelentősen segíthet a fogyásban.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!