Erre sem volt még példa! Blake Lively három lányával mutatkozott

Erre sem volt még példa! Blake Lively három lányával mutatkozott
Forrás: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Blake Lively színésznőt viszonylag ritkábban látni vörös szőnyeges eseményeken.

Nem is csoda, hiszen már háromgyerekes családanya, akinek szinte alig van ideje premierekre és partikra járni. Ez azonban őt egy kicsit sem viseli meg, ugyanis három csodaszép kislánya egy percre sem engedi, hogy elkalandozzanak a gondolatai. A minap sétálni vitte a szépséges kis „csapatát”, míg férje, Ryan Reynolds következő filmje forgatásán munkálkodott.

New York utcáin járva több kirakat előtt is megálltak nézelődni, amit néhány szemfüles fotós is kiszúrt, így végre meg tudták örökíteni a 33 éves gyönyörű színésznőt egyszerre mindhárom csemetéjével, amelyre eddig még soha, de soha nem volt példa. A képeket elnézve nem lehet könnyű dolga, ugyanakkor elképesztő odafigyeléssel viseli gondját a lurkóknak, akik szemmel láthatóan nemcsak szépek, hanem jól neveltek is.

Blake Livelynak egyébként nincsenek könnyű hónapok a háta mögött, mivel nemrég vesztette el szeretett édesapját, Ernie-t, ami nagyon megviselte. Talán ezért is igyekszik még a szokásosnál is több időt tölteni Jamesszel (6), Inezzel (4) és Bettyvel (1).

Módosítás: A cikk készültekor még nem tudtuk, hogy a fent látható, azóta módosított képek milyen körülmények között készült. Blake Lively számos médium Instagram oldalán megosztotta kommentben, hogy egy paparazzi ezen a napon órákon át zaklatta őt és kislányait, és többszöri kérése ellenére is követte őket, gyermekeit teljesen megrémítve:

Kérem, senki ne fizessen ezekért a képekért, amelyeket a gyerekeimet üldöző férfi készített. Ezzel tovább buzdítjuk az ilyen zaklatókat. Számos fotó készül rólam, ne támogassuk valakit, akik gyerekek után leselkedik.

Ha kíváncsi vagy a sztáranyukák legmeglepőbb nevelési módszereire, akkor kattints a galériára!

Galéria / 5 kép

Sztáranyukák legmeglepőbb nevelési módszerei

Megnézem a galériát

A JOY Magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!