Blake Livelynak nem kellenek a drága kozmetikumok: Évek óta erre az arcápolóra esküszik!

Blake Livelynak nem kellenek a drága kozmetikumok: Évek óta erre az arcápolóra esküszik!
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Nemcsak a bőrgyógyászok, de a világsztárok is imádják ezeket a letisztult külsőbe álmodott, szuperhatékony bőrápolókat!

Az évek múlásával és a kor előrehaladtával egyre biztosabbak vagyunk abban, hogy bőrünk a legjobb törődést igényli. Szépen lassan egészen új értelmet nyernek a minőségben és hatékonyságban is magasan elől járó termékek, amikért bizony néha nem árt kicsit mélyebben is a zsebünkbe nyúlni. Ugyanakkor még mindig nem lehetetlen korrekt áron beszerezni a bőrünk számára legjobb ígéretekkel és hatásfokkal kecsegtető termékeket, amit a november 11. és 14. közt megrendezésre kerülő JOY-napokon meg is tehetsz! Most országszerte rekordmennyiségű kupon között válogathatsz majd, sőt ha úgy tartja kedved, akár kényelmesen otthonról is intézheted a vásárlást!

Bár sokan nem gondolnák, de a hírességek sincsenek másként ezzel, és a showbizniszben töltött évek után gyorsan megtanulták azt, hogy az ár nem mindig tükrözi a minőséget. A túlárazott, zseniális marketing tervvel megpromózott, több száz dolláros kencék mellett ők is szívesebben használnak olyan minőségi termékeket, amiket a szakértők is előszeretettel ajánlanak. Itt van például Olivia Wilde, Vanessa Hudgens, és Blake Lively...

Hogy mi a közös bennük? Mindhárman imádják a CeraVe termékeit!

Kép
forrás: Getty Images

Harry Styles kedvese a hidratáló bőrápolójukért, Vanessa viszont a hidratáló tisztító krémjükért rajong, a háromgyermekes szőke szépség pedig a márka SPF kencéire esküszik.

A JOY-napokon az Unipatika Gyógyszertárakban és az unipatika.hu-n most 25% kedvezménnyel szerezheted be a CeraVe termékeket!

És ezt láttad már?

Galéria / 5 kép

Top 5 szépségtipp Julia Robertstől

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok