Nincs ennél meghatóbb: Billie Eilish édesanyjával közösen kapott díjat, ráadásul nem is akármiért!

Billie Eilish
Forrás: Rodin Eckenroth/gettyimages
Facebook
Twitter
Pinterest

Billie Eilish és édesanyja, Maggie Baird díjazott lesz az idei EMA-díjátadón.

A hírt a Környezetvédelmi Média Egyesület jelentette be hétfőn. Az ünnepségen világszerte elismert személyeket tüntetnek ki a bolygó védelmében végzett munkájukért, a ceremóniára pedig október 8-án kerül sor Los Angelesben. Az Oscar- és Grammy-díjas Billie Eilish-t valamint édesanyját az EMA Missions in Music, lefordítva „Küldetések a zenében” díjjal jutalmazzák. Ezzel csatlakoznak az EMA által az évek során elismert tehetségek és környezetvédelmi aktivisták széles névsorához, köztük Willie Nelsonhoz, Adam Levine-hez, Don Henley-hez, Diane Warrenhez, Alanis Morissette-hez és Dave Mathews-hoz. Az EMA gálája Eilish-t és édesanyját nagyra becsüli a fenntarthatóság és környezetvédelem példaképeiként végzett munkájáért, beleértve Eilish jelenlegi „Boldogabb, mint valaha” világkörüli turnéján.

Eilish és Baird létrehozta az „Overheated”-et, amely olyan éghajlat-központú tevékenységeknek ad otthont, mint a ruhacsere, a dokumentumfilm vetítések és a veganizmussal és a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdések kommunikálása. A program a Baird Support + Feed jótékonysági szervezetével együttműködésben került megszervezésre, amely az élelmiszer-ellátás bizonytalanságának és a klímaválság növényi alapú élelmiszerekkel történő kezelésén dolgozik.

Nagyon örülök, hogy idén a lányommal együtt vehetem át az EMA Missions in Music Award díját” – nyilatkozta Baird. „Nagyon büszke vagyok arra, hogy Billie a hangját arra használja, hogy inspirálja a fiatalabb közönséget, és támogassa a változást. Egy valóra vált álom, hogy Billie-vel ugyanazon a szenvedélyt osztozunk a klímaválság kezelésében. Együtt erősebbek vagyunk, és tudom, hogy továbbra is óriási hatást fog gyakorolni ezen a Földön a következő generációra.

Eilish és Baird mellett Nikki Reed színésznő és az EMA igazgatótanácsának régi tagja is megkapja a 2022-es EMA Újító díjat. Az előbbi a környezetbarát életmódjáért, utóbbi pedig az fenntartható ékszermárkájáért.

Ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

Híres nők, akikre egyáltalán nem hasonlítanak a lányaik, mégis zseniális varázsuk van

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.