Szívszorító! A súlyos betegséggel diagnosztizált Chris Hemsworth felesége megható meglepetésre szánta el magát

Szívszorító! A súlyos betegséggel diagnosztizált Chris Hemsworth felesége megható meglepetésre szánta el magát
Forrás: Getty Images

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Épp egy éve Chris Hemsworth megkönnyezte imádott neje cseppet sem hétköznapi ajándékát.

A 40 éves színész 2 éve, a Határtalanul Chris Hemsworth-szel című dokumentumfilm-sorozatának forgatása közben tudta meg egy genetikai teszt során, hogy apai- és anyai ágon is örökölt egy-egy olyan APOE4-gént, ami jelentősen növeli az Alzheimer-kór, illetve a demencia esélyét. A sztár az eredmény hallatán úgy döntött, hogy egy időre visszavonul, hogy még több időt tölthessen a feleségével és a gyerekeivel.

Az ausztrál színész egy interjúban elárulta, hogy mivel nagypapája is hasonló betegségben szenved, és már nem ismeri fel a gyermekeit és az unokáit, így elkezdett aggódni azon, hogy mi lesz majd, ha egyszer ő sem emlékszik majd feleségére és a gyermekeire. A történtek után Chris Hemsworth neje azonban gondoskodott arról, hogy a lehető legkülönlegesebb és legszívszorítóbb módon nyújtson vigaszt imádott férjének.

Elsa Pataky ugyanis épp egy éve úgy döntött, hogy felfedi férje előtt a jövőt és megmutatja neki azt, hogy miként nézne ki, ha együtt öregszenek majd meg. Bár eleinte kicsit tartott attól, hogy jó ötlet lesz-e ez a meglepetés, de végül belevágott a dologba és maszkmesterek segítségével 41 évet ugrott előre az időben. Chris az epizód elején még úgy tudta, hogy 87 éves rajongójához készül vacsorára, aztán minden megváltozott...

Még mindig gyönyörű vagy

- mondta Chris a találkozáskor.

A rajongók persze odáig vannak Elsa különleges meglepetéstől és Chris szerelmes pillantásaitól is. Kettejük kapcsolata pedig nagyon jó példa arra, hogy még Hollywood árnyékában is születhetnek olyan őszinte házasságok, amik képesek kiállni az idő próbáját. Mi pedig csak reménykedünk abban, hogy a sármos színésznek lehetősége lesz arra, hogy 41 évvel később ugyanilyen édes táncot lejtsen majd feleségével, miközben unokáikkal körbevéve együtt merülnek majd el a szebbnél szebb közös emlékek tengerében.

Most pedig íme 10 híres pár, aki bizonyítja, hogy az igaz szerelem örökké tart!

Galéria / 10 kép

Sztárpárok, akik ezer éve együtt vannak

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!

Kép
Életmód

12 hatékony anyagcsere-gyorsító gyümölcs és zöldség, amik segítenek formába lendülni! 2 receptet is mutatunk!

Szeretnél beindítani az anyagcserédet és könnyedén formába lendülni? Akkor itt az ideje, hogy bevezess egy csodálatos és ízletes élelmiszer-csoportot az étrendedbe – a gyümölcsöket és zöldségeket! A gyors anyagcsere nemcsak a fogyáshoz járul hozzá, hanem energiával tölt fel, serkenti az emésztést és segíti az egész szervezet működését.

Kép
Stílus

Újabb klasszikus darab tér vissza a reflektorfénybe! A capri nadrág 2024 egyik nagy stílushúzása lesz - Mutatjuk, hogyan viselik a legdivatosabb nők!

A capri nadrág 76 éve hódít a nők körében, és minden jel arra utal, hogy a sikerszéria 2024 nyarán is folytatódik: újra a nyári divatrendek kedvence!

Kép
Életmód

A szakértő szerint ezt a magot edd minden reggel, ha ragyogóan szép bőrre és fantasztikusan jó memóriára vágysz

Ez a mag igazi szuperélelmiszer: ragyogóvá teszi a bőrt, valamint javítja az agyműködést! Mutatjuk miért érdemes diót enni minden reggel!