Ezt tanítani lehetne! Pink válasza felbecsülhetetlen annak a felhasználónak, aki undorítóan beszólt neki a közösségi médiában

Ezt tanítani lehetne! Pink válasza felbecsülhetetlen annak a felhasználónak, aki undorítóan beszólt neki a közösségi médiában
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Pink ismét bizonyította, hogy a vagány külső mögött bizony határozott belső lakozik, és egy kis humorral fűszerezve olyan reakciót küldött egy gyalázkodó felhasználónak, hogy attól elállt a lélegzet!

A Grammy-díjas művésznő, Pink mindig is híres volt arról, hogy kiáll önmagáért, és az általa képviselt értékrendekért, amit a közelmúltban újra bizonyított a csiripelős közösségi média oldalán, a híres Twitter-trollal, szemben. A What About Us énekesnője megvédte magát Stew Peterstől, aki többek közt gyűlöletkeltő tweetjeiről és a COVID-19-el kapcsolatos összeesküvés-elméletek terjesztéséről ismert. Peters április 24-én posztolt egy képet a Twitterre Pink egyik fellépéséről a következő szöveg kíséretében: „Micsoda csípő, nem épp egy anyához méltó!“ A kép Pink egy közelmúltbéli fellépésén készült, ahol a színpadon egy hosszú ujjú, káprázatos fekete crop topot és egy hozzá illő, alacsony derekú csípőnadrágot visel, ami kiemeli izmos alakját, és tónusos hasizmait.
A rajongók persze azonnal Pink a védelmére keltek a Twitteren, az egyikük azt írta Petersnek: „Mi bajod van ember? Vannak barátaim, akiknek kettőnél több gyerekük van, mégis így néznek ki! Egy nő lehet sportos, és edzhet úgy, akár egy harcos királynő!". Egy másik pedig hozzátette: "Valójában minden nő az. Ráadásul neki már két gyereke van". Valaki pedig egyenesen azt írta, hogy Peters egy "szemétláda", amiért Pink testére tesz megjegyzéseket, és azt javasolta, hogy inkább "kezdjen el élni“. Pink természetesen nem maradhatott ki a szópárbajból, és másnap szellemesen vágott vissza a testét megszégyenítő posztért: „Oh, Stewie . Stewie Stewie Stewie, neked túl sok a szabadidőd“ - tweetelte az énekesnő, majd a poszt végét pedig egy bohócot ábrázoló emoji tette igazán ütőssé. A 43 éves énekesnő bejegyzése persze kivívta a rajongók elismerését, és több ezren lájkolták, osztották meg a kiírását. Nyilván a kommentek sem maradhattak el, az egyik felhasználó méltatta Pink elhivatottságát: „Ezt aztán kemény munka, fantasztikusan nézel ki, szuper fitt vagy és gyönyörű! Sokan irigykedhetnek ezekért a formákért“.

A So wha“ előadója két gyermeket nevel férjével, Carey Harttal, akivel 17 éve alkot egy párt, lányuk, Willow 11, míg fiúk, Jameson 6 éves, és anyaként nem először hangsúlyozta a test-pozitivitás fontosságát. Korábban már több alkalommal nyilatkozott arról, hogy megtanulta szeretni az alakját. Az emlékezetes, 2017-es VMA-n tartott megható beszédében például elmondta a közönség előtt, hogy miként bátorította a lányát, hogy fogadja el a szépségét, és ne a társadalmi elvárásoknak akarjon megfelelni. 2019-ben pedig a Billboardnak adott interjújában, mikor megmutatták neki a karrierje során készült korábbi klipjeit, bevallotta, hogy 2013-ban, mikor a Just Give Me a Reason című dalhoz forgatták a videót, kövérnek tartotta magát, és félelmekkel indult a próbákra, mert nem akart semmi olyan ruhadarabot felhúzni, amiben látszik a teste. Évekkel később azonban, amikor visszanézte a régebbi klipjeit, már egészen vékonynak látta az akkori önmagát. „Ezt tesszük magunkkal, pedig jó lenne már abbahagyni. Jelenleg közel 68 kiló vagyok, és rohadt jól nézek ki“ - nyilatkozta, amivel mi is maximálisan egyetértünk!

Galéria / 6 kép

Body positivity: Sztárok, akik azt akarják, hogy szeresd önmagadat

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.