Bennfentes: Magyar modellek a fashion weeken

Bennfentes: Magyar modellek a fashion weeken

Életmód

Napelem kisokos: Minden, amit tudnod kell a témában 2024-ben

Promóciók

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Facebook
Twitter
Pinterest

Frák Peti stylist, az Attractive modellügynökség bookere igazi bennfentesként avat be titeket a hazai divatvilág kulisszatitkaiba.


Csodás heteket élünk: ügynökségünk lányai, Axente Vanessa és Adamik Luca taroltak a New York Fashion Weeken, most pedig folytatódik Londonban a hajrá, ahol Hajdu Nikink próbálja behozni a lemaradást. De miért is?!
Nyár vége az az időszak a modellszakmában, mikor a „kicsik” (vagyis a kezdő modellek) hazaszállingóznak első vagy második nagy útjukról valamelyik ázsiai piacról, a nagyobbak pedig készülnek a divathétre és a további kihívásokra. Így aztán kapva kaptunk az alkalmon, hogy az Attractive csapatát összerántsuk és tartsunk egy közösségi napot, mikor a legújabbak is megismerkedhetnek a többiekkel és tanítgathatják egymást.
Előadni hívtuk Dr. Gábor Anita fogorvost, szájhigiénikust, aki megtanított minket sok különleges trükkre a helyes fogmosás mellett, amivel mindig egészséges és gyönyörű lehet a fogunk. A nap hátralevő részében két, már tapasztaltnak számító lányunk, Nemcsics Dorina és Hajdu Niki pózolni és kifutón járni tanította a kicsiket, illetve meséltek nekik eddigi élményeikről utazásaik kapcsán.

 Közösségi nap az Attractive Modelsnél
Közösségi nap az Attractive Modelsnél


A nyár az új ügynökség szépítésével, költözködésekkel, az új weboldal megtervezésével és potenciális friss arcok keresésével telt. Aztán eljött az iskolakezdés ideje, mikor is startolt a divathét első állomásával, New Yorkkal. Az ügynökség aktuális sztármodellje, Axente Vanessa kihasználva kis szabadidejét, a családjával töltötte az augusztust, de azért rendelkezésünkre állt az új oldal kezdő videójának forgatásához is, aztán indult is a repülőtérre.

 Így készült: Axente Vanessa az ügynökség honlapjára készült videó forgatásán
Így készült: Axente Vanessa az ügynökség honlapjára készült videó forgatásán


Néhány napja véget ért a hajtás a Nagy Almában. Axente Vanessa ismét felülmúlt minden képzeletet és tarolt. Amellett, hogy a legnagyobb divatházak kifutóin hasított úgy, hogy az első napokban lázas beteg volt még, a legtöbb bemutatót ő nyitotta vagy zárta. (Ez azért nagyon fontos amellett, hogy ki melyik márka kollekcióját mutatja be, mert ez alapján rangsorolják még a topmodelleket, hogy ki a nyitó és a záró lány közülük.) Vanink a következő show-kon vonult (O=ő nyitotta a show-t, C=ő zárta a show-t): Alexander Wang, Anna Sui, Calvin Klein, Donna Karan (O), Diane von Fürstenberg, Marc by Marc Jacobs (C), Michael Kors, Oscar de la Renta, Tommy Hilfiger (O).

 Axente Vanessa valósággal tarolt a New York Fashion Weeken
Axente Vanessa valósággal tarolt a New York Fashion Weeken


Természetesen mindehhez a boldogsághoz hozzájárult a mi szuperintelligens Adamik Lucánk elképesztő debütálása is New Yorkban:

 Adamik Luca is szenzációs show-szezont zárt New Yorkban
Adamik Luca is szenzációs show-szezont zárt New Yorkban


Nincs más hátra, mint előre nézni, folytatódjon a divathetek izgalma és az új arcok elindítása a modellek nehéz, ám annál izgalmasabb útján. Izguljunk együtt Hajdu Nikiért, akibe alig egy hete szeretett bele a londoni Tess Management, ahol Barabás Henink is brillírozik, olyan hírességek reprezentálása mellett, mint Elizabeth Hurley, Naomi Campbell vagy Mick Jagger lánya, Georgia May Jagger.
Mivel utolsó pillanatban, a show-k előtt vették fel Nikit, így nincs még benne a show package-ben (ezt a csomagot állítják össze az ügynökségek a lányok show kártyáival, ami alapján a kliensek kiválasztják a modelljeiket) így tegnap, mikor megérkezett Londonba, bemutatkozott az ügynökségnek és rohant is tovább last minute castingokra. Azóta már több show-n is brillírozott, ő nyitotta ma Roksanda Ilincic show-ját i:

 Így nyitotta meg Hajdu Niki Roksanda Ilincic bemutatóját Londonban
Így nyitotta meg Hajdu Niki Roksanda Ilincic bemutatóját Londonban


Vani pedig már Milánóban várja, hogy elkezdődjön az ottani divathét is. És mindezek megkoronázásaként Párizsba repül majd kifutókat hódítani. A következő bejegyzésemben Vanessa válaszol az általatok feltett villámkérdésekre, addig is lessétek meg az új weboldalunkat ide kattintva, és kövessétek az új szépségeket is!

Videók

Életmód

Napelem kisokos: Minden, amit tudnod kell a témában 2024-ben

Promóciók

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Kép
Életmód

Ez a tejfajta a bolygó legnagyobb átverése? Íme 4 ok, amiért ne igyál zabtejet a szakértők szerint

Te is a reggelt egy finom zabtejes kávéval indítod? Ha igen, akkor ne tedd! Mutatunk 4 okot, hogy miért válassz inkább más növényi alternatívát!

Kép
Stílus

J.Lo máris rajong érte! Ez a filléres kiegészítő most minden stílusos nő kedvence lett egy pillantás alatt

Vannak trendek, amik esetében lehet felesleges kutatni a miérteket, szimplán csak elég sodródni az események alakulásával. És ezzel Jennifer Lopez is így lehet!

Kép
Életmód

Íriszdiagnosztika: Ezt árulja el a a jövődről és személyiségedről a szemed formája és színe

Tudtad, hogy a sorsod kiolvasható a szemedből? Máris mutatjuk, hogy mi vár rád a jövőben!

Kép
Életmód

A történelem leghíresebb női bűnözői: 8 hölgy, akinek nevét a legkeményebb férfiak is rettegték

Gyilkosság, rablás, emberrablás, robbantás és kábítószer-kereskedelem! Mutatjuk a történelem 8 leghírhedtebb női bűnözőinek történetét!

Kép
Sztárok

Nem hiszünk a szemünknek! Ebben a mesébe illő házban él Sofia Vergara

Sofia Vergara Los Angeles-i ház pont olyan, mint ő maga: gyönyörű, stílusos, és el sem hisszük, hogy valódi!

Kép
Sztárok

Kovács Patrícia: "Nem vagyok főszereplő a saját életemben sem" - #Képesvagyok podcast S1E11

A #Képesvagyok podcast adásban Kovács Patrícia színésznővel, a SUHANJ! Alapítvány társalapítójával beszélgettünk. Az interjúban szóba került az empátia, a gyerekkori minták, a kritikák és az újrakezdés. Hallgasd meg az inspiráló epizódot!