#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

„Ha azt csináljuk, amit szeretünk, akkor bármire képesek vagyunk” – Benes Anita

„Ha azt csináljuk, amit szeretünk, akkor bármire képesek vagyunk” – Benes Anita
Forrás: daalarna.hu
Facebook
Twitter
Pinterest

Fontosat üzent a nőknek Benes Anita.

Benes Anita a Daalarna vezető tervezője már bebizonyította, hogy nincs olyan akadály, amit ne tudna leküzdeni. A nemzetközileg is elismert, többszörösen díjnyertes tervező három gyermek - Áron, Sára és Ábel - édesanyja, aki tizenkilenc évvel ezelőtt, amikor megalapította a saját vállalkozását egy percig sem gondolkodott azon, hogy vajon képes lesz-e helytállni mindkét területen.

Ismerjétek meg Benes Anita #képesvagyok történetét, ami példamutató lehet mindannyiunk számára.

Természetesen ez az életforma – vezetőnek és családanyának lenni egyszerre – lemondásokkal jár, de a gyerekeim hatására sokkal tudatosabbá is váltam. Nekik köszönhetem, hogy sokkal erősebb és összeszedettebb vagyok, hogy nincs olyan váratlan helyzet, amin ne tudnék felülkerekedni, hiszen anyaként mindannyian a lehetetlen helyzetek megoldására vagyunk programozva. Ez a képesség pedig különösen jól jön olyan területeken, mint a divat és az esküvők világa. A mi szakmánkban kiemelten fontos a tettrekészség, a gyorsaság, a pontosság és az ügyfélközpontúság, hogy maximális odaadással és pozitív, megoldáscentrikus attitűddel fogadjunk minden egyes kérést

- Benes Anita a Daalarna vezető tervezője.

Galéria / 5 kép

Benes Anita

Megnézem a galériát

#Képesvagyok...

Fejezd be te is a mondatot!

.

Csatlakozz te is egymást támogató kampányunkhoz, oszd meg a saját történetedet, használd a #képesvagyok hashtaget, hogy eljuttathassuk másokhoz, akiknek lehet, hogy pont a te sztorid fogja megadni a kezdőlökést! Háromgyerekes édesanya vagy, és képes vagy egyedül nevelni őket? Nőként állsz helyt egy erősen férfiak uralta munkakörben, és képes vagy túllendülni a sztereotípiákon? Meséld el, te mire vagy képes, mert lehet, hogy pont a te történeted lesz az, ami mást átlendít egy nehéz időszakon, hullámvölgyön.

Kép

Videók

Kép
Sztárok

Molesztálás és bántalmazás! Pamela Anderson szomorú gyerekkorának döbbenetes titkairól mesélt

Pamela Anderson meglepő őszinteséggel vallott életének egy eddig kevésbé ismert részleteiről is.

Kép
Sztárok

Végre fény derült rá, melyik a legkedveltebb és a legutáltabb Harry Potter karakter: netezők szavazták meg

Listába szedtük a netes szavazás eredményét, szerintünk sok érdekesség kiderül belőle.

Kép
Sztárok

Akkor és most: Így változott meg Madonna arca 25 év alatt

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Szépség
Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!