Két nő, egy ízlés: Ben Affleck volt szerelme és Jennifer Lopez is ugyanarra a trendre esküszik most

Két nő, egy ízlés: Ben Affleck volt szerelme és Jennifer Lopez is ugyanarra a trendre esküszik most
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Úgy tűnik, nem csak pasiban egy a zsánerük!

A rózsaszín bár évekkel ezelőtt még egészen más megítélés alá esett, ma már annyira népszerű ihletforrása minden egyes árnyalata a tervezők körében, hogy alig találni olyan eseményt ahol valamilyen formában ne képviseltetné magát a nagyérdemű előtt.

Nem csak az elkövetkezendő hónapokban érdemes rózsaszínben gondolkodni, de már az is biztos, hogy a jövő évi szettjeidben is elkezdhetsz számolni velük. A rózsaszínben rejlő szépségekre pedig a hírességek is gyorsan ráéreztek, így most hoztunk is két példát a témában, ami bár stílusában teljesen eltérő, de alapjait nézve nagyon is trenddiktáló!

Ana De Armas tegnap a Louis Vuitton bemutatójára volt hivatalos a párizsi divathét keretein belül, ahova egy '60-as évek hangulatában megálmodott, pasztell rózsaszín bőrruhát választott, amit apró ezüst pillangók díszítettek.

Kép
forrás: gettyimages.com

Ben Affleck exei pedig úgy látszik, igencsak rózsaszínpártiak mostanság, ugyanis nem csak a 33 éves kubai színésznő érzett nagyon rá erre a szuper árnyalatra, de Ben régi-új barátnője, Jennifer Lopez is, aki nemrég szintúgy a rózsaszínre szavazott. A DSW-vel közösen piacra dobott, legújabb cipőkollekciója kampányában pedig még a játékgépek se tudtak elvenni a túlfűtött, szexi, és csillogásban bővelkedő összképből.

Hozzád melyik lány stílusa áll közelebb?

Nálam most Ana De Arma nyert
J.Lo forever!

És ha már Ben is szóba került, őt se hanyagoljuk el! A színész a minap úgy nyilatkozott, hogy nagyon boldog, és ez egy nagyon különleges időszak az életében. Mi pedig nagyon örülünk annak, hogy végre révbe ért, és már izgatottan várjuk az október 14-én bemutatásra kerülő új Ridley Scott filmet, Az utolsó párbajt, melyben nemcsak a forgatókönyvön dolgozott ismét együtt Matt Damonnal, hanem a filmben is mindketten szerepet kaptak. Erre pedig az 1997-es, Oscarral jutalmazott Good Will Hunting óta nem volt példa.

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

8 alkalom, amikor Jennifer Lopez igazán kihívó ruhában jelent meg a vörös szőnyegen

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!