A legújabb fotók alapján Ben Affleck váratlan dologra készül!

A legújabb fotók alapján Ben Affleck váratlan dologra készül!
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Hoppá, erre senki nem számított!

Ben Affleck és Jennifer Lopez kapcsolata egyáltalán nem most kezdődött, a 2000-es évek elején ugyanis ők számítottak az egyik legnagyobb álompárnak. A dolog odáig jutott, hogy Ben fel is tette Jennek a nagy kérdést, és felhúzott az ujjára egy két és fél millió dolláros rózsaszín gyémántgyűrűt.

A dolgok viszont akkor nem alakultak jól, a pár ugyanis hihetetlenül rosszul viselte, hogy a média folyamatosan a nyomukban volt, így 2004-ben Jennifer felbontotta az eljegyzésüket. De mintha csak egy romantikus filmbe csöppentünk volna, néhány hónappal ezelőtt robbant a hír, miszerint az egykori szerelmesek újra egymásra találtak, kapcsolatuk pedig azóta egyre erősebb és erősebb.

Jen és Ben már egymás családjaival is sok-sok időt töltenek együtt, most pedig úgy tűnik, hogy Ben talán egy újabb nagy lépésre szánta (vagy majd szánja) el magát. A szemfüles fotósok ugyanis lefotózták, amint Los Angeles belvárosában egy ékszerüzletben nézelődik, ráadásul pont a gyűrűk részlegén.

Persze azóta mindenki azt találgatja, hogy vajon Ben mikor kéri meg Jennifer kezét, és vajon kiválasztotta-e a tökéletes gyűrűt (a rózsaszín gyémántot mondjuk nehéz lesz felülmúlni!)?

Reméljük, hogy a fotók miatt a sajtó nem rontotta el számukra a nagy pillanatot, és Jen meg fog lepődni, ha Ben felteszi neki hamarosan a nagy kérdést (újra)!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 7 kép

7 páros szett Jennifer Lopeztől és Ben Afflecktől, ami kiállta az idő próbáját

Megnézem a galériát

A JOY Magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.