Vajon J.Lo mit szól ehhez? Ismét Ben Affleckről és szépséges exéről szólnak a hírek

Vajon J.Lo mit szól ehhez? Ismét Ben Affleckről és szépséges exéről szólnak a hírek
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Napjaink híreinek fényében szinte már el is felejtettük azt, hogy valaha romantikus szálak fűzték őket egymáshoz!

Ben Affleck és Jennifer Lopez felmelegített kapcsolata olyan szépen simult bele a sztárhírek sorába, hogy bár még csak tavaly tavasszal jöttek össze újra, mégis amolyan csalfa délibábként hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a kettejük közt szövődő második esély bizony már hosszú évek óta tart. Pedig nem! És erre a legjobb példa Ben hamarosan mozikba kerülő filmje!

A színész 2018 októberében vált el hivatalosan is Jennifer Garnertől, ezután egy rövidebb távkapcsolat fűzte Lindsay Shookus televíziós producerhez, majd 2019 novemberében Deep Water című filmje forgatásán ismerte meg Ana de Armas kubai színésznőt, akivel 2020 év elejétől egészen egy éven át egy párt alkottak. Ben és Ana kapcsolatáért is odavolt sajtó, a sztárpár a vírushelyzettel járó lezárások alatt is rengeteg időt töltött együtt és sokan már az esküvő tényét latolgatták, amikor hirtelen szakítottak.

És bár azóta már mindketten más oldalán boldogok, közös filmjük, a már fentebb is említett Deep Water jó pár csúsztatott premier dátum után, 2022. március 18-án kerül bemutatásra a Hulu streaming platformján. Ennek kapcsán pedig gyorsan ki is került egy pár perces előzetes a Adrian Lyne által rendezett erotikus pszichothrillerről...

Patricia Highsmith 1957-ben megjelent azonos című regénye alapján készült alkotás középpontjában egy házaspár áll. A csalfa asszony Melinda Van Allen (Ana de Armas), akinek kalandjairól még férje, Victor (Ben Affleck) is tud, aki meglepően nyugodtan kezeli az egész helyzetet, ezért is lesz ő az első számú gyanúsított akkor, amikor neje három szeretőjének is nyoma veszik.


És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

7 páros szett Jennifer Lopeztől és Ben Afflecktől, ami kiállta az idő próbáját

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.