Bella Hadid egy szetten belül magára kapta az egész 2000-es éveket

Bella Hadid egy szetten belül magára kapta az egész 2000-es éveket
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A modell az utóbbi időben nagyon ráérzett erre a dologra!

A '90-es évek mindent elsöprő és hangos sikere után a 2000-es évek már amolyan jól bevált régi vendégként tért vissza közénk. Mi pedig annyira természetesnek vettük, hogy most egy újabb évtized elfeledett emlékeit élvezhetjük ismét köreinkbe, hogy még az a tény se tántoríthatott el minket, hogy trendek és esztétikum szempontjából ez messze nem egy erős időszak volt. Az influencerek és a hírességek pedig mindent elkövetnek azért, hogy kicsit felülírják bennünk azt a vegyes hangulatú érzést, amitől nehezen szabadulunk ezen divattörténeti szempontból is érdekes évtized kapcsán!

Bella Hadid például jó ideje már a 2000-es évek hangulatában tengeti napjait, a lehető legnagyobb könnyedséggel élve minden kínálkozó trendlehetőséggel, így néha egy rég elfeledett márkát, néha pedig egy megosztó fazont dob be ismét a köztudatba. Legutóbb pedig minden bevetve egy szetten belül testesítette meg az egész 2000-es éveket! A rave hangulatú, szélesszárú nadrágja pont az a jó "susogós" fajtából való, ami annyira ikonikussá vált azokban az években, emellé pedig a lehető legtöbbféle hangulatú és stílusú rétegeket sikerült magára kapnia felülre.

Nem tudjuk hirtelen, hogy a túlméretezett Adidas anorákot, az élénksárga lógós pólót, a '70-es évek színvilágát erősen idéző kötött sapka-sál párosát, a deszkás sportcipőt, a bőrkesztyű a ráhúzott gyűrűvel, vagy a sárga lencsés napszemüveget emeljük ki a szettből. De őszintén belegondolva mindegy is, hiszen a modellnak sikerült még így is egy olyan rohangálós szettet összedobnia, ami valamiért tényleg működik és ami mellett lehetetlen lenne elmenni szó nélkül.

És itt van még egy fotó, még több részlettel...

Neked hogy tetszik Bella szettje?

Nagyon adom!
Jaj, ez nekem már sokk!

És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

Hajtrendek a 2000-es évekből, amit még most te is bármikor elkészíthetsz

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.