"Nem hazudhatok tovább" - Bella Hadid kíméletlenül őszinte fotókat posztolt a mindennapjairól

"Nem hazudhatok tovább" - Bella Hadid kíméletlenül őszinte fotókat posztolt a mindennapjairól
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Bella Hadid mindig is nyíltan beszélt a szorongással és depresszióval vívott harcáról, ám néhány órája a szupermodell minden eddiginél őszintébb posztot osztott az Instagramon, amihez Will Smith lánya, Willow Smith adta neki bátorságot.

A sikeres modell először bevágott egy részletet Willow egyik friss videóinterjújából, melyben mentális egészségével kapcsolatos harcairól beszél, amit aztán egy sor olyan fotó követ, amin Bella Hadid kisírt szemekkel, teljesen összezuhanva látható. A mindig tökéletes megjelenésű, álomkarriert befutó Bella képeivel 47 millió követőjének szeretett volna üzenni, illetve rávilágítani arra a tényre, hogy a közösségi média bizony tényleg egy nagy hazugság, aminek ő is a részese.

Lapozz jobbra Bella galériájában a folytatásért!

A közösségi média nem a valóság. Aki küszködik, ne feledje ezt. Néha csak annyit kell hallanod, hogy nem vagy egyedül.Szóval tőlem neked: nem vagy egyedül.Szeretlek, látlak és hallak téged.

Majd így folytatta:

Volt már elég összeomlásom és kiégésem ahhoz, hogy megértsem, ha elég keményen dolgozol magadon, és szánsz időt az egyedüllétre, hogy megértsd a traumáidat, a kiváltó okokat, örömöket, mindig képes leszel megérteni vagy többet megtudni saját fájdalmaidról és arról, mindezt hogyan kell kezelni. Ez a legtöbb, amit megtehetsz magadért.

Egy felmérés szerint csak az Egyesült Államokban a szorongásos zavarok és a depresszió a leggyakoribb mentális betegségek, amik 40 millió 18 éves vagy annál idősebb amerikai felnőttet érintenek. Ezek az arányok a folyamatban lévő globális világjárvány közepette nőttek, a friss jelentések rávilágítanak, hogy 2020 augusztusától 2021 februárjáig a depressziós tünetekkel küzdő felnőttek aránya 36,4%-ról 41,5%-ra nőtt.

Bár mindig is komoly vitákat szított, ha egy olyan kiváltságokkal élő sztár, mint amilyen Bella Hadid is, a nyilvánosság elé áll ezzel a problémával, ám az tagadhatatlan tény, hogy az erről való kommunikáció mennyire fontos, és a hírességeknek kiemelt szerepe van abban, hogy több milliós követőtáboruknak milyen üzeneteket közvetítenek. Bella ezért állt ki most ilyen határozottan a téma mellett, hiszen napjainkban is túl kevés szó esik a belső harcokról és a mentális egészség fontosságáról, helyette a közösségi médiában minden a tökéletességről szól. A szokatlanul igaz és valódi posztnak pedig az egyik legszebb pillanata Willow Smith válasza, aki ezt kommentelte a modell oldalára:

Az őszinteséged és gyengédséged sokakat a gyógyulás útjára visz.

Még több ilyen őszinte pillanatot az Instagramra!

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

8 híresség, aki megküzdött a depresszióval

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szépség

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Míg régen a végtelenségig tagadták a nők a plasztikai beavatkozásaikat, addig napjainkban ez már egyáltalán nincs így.

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!