"Nem hazudhatok tovább" - Bella Hadid kíméletlenül őszinte fotókat posztolt a mindennapjairól

"Nem hazudhatok tovább" - Bella Hadid kíméletlenül őszinte fotókat posztolt a mindennapjairól
Forrás: GettyImages

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Bella Hadid mindig is nyíltan beszélt a szorongással és depresszióval vívott harcáról, ám néhány órája a szupermodell minden eddiginél őszintébb posztot osztott az Instagramon, amihez Will Smith lánya, Willow Smith adta neki bátorságot.

A sikeres modell először bevágott egy részletet Willow egyik friss videóinterjújából, melyben mentális egészségével kapcsolatos harcairól beszél, amit aztán egy sor olyan fotó követ, amin Bella Hadid kisírt szemekkel, teljesen összezuhanva látható. A mindig tökéletes megjelenésű, álomkarriert befutó Bella képeivel 47 millió követőjének szeretett volna üzenni, illetve rávilágítani arra a tényre, hogy a közösségi média bizony tényleg egy nagy hazugság, aminek ő is a részese.

Lapozz jobbra Bella galériájában a folytatásért!

A közösségi média nem a valóság. Aki küszködik, ne feledje ezt. Néha csak annyit kell hallanod, hogy nem vagy egyedül.Szóval tőlem neked: nem vagy egyedül.Szeretlek, látlak és hallak téged.

Majd így folytatta:

Volt már elég összeomlásom és kiégésem ahhoz, hogy megértsem, ha elég keményen dolgozol magadon, és szánsz időt az egyedüllétre, hogy megértsd a traumáidat, a kiváltó okokat, örömöket, mindig képes leszel megérteni vagy többet megtudni saját fájdalmaidról és arról, mindezt hogyan kell kezelni. Ez a legtöbb, amit megtehetsz magadért.

Egy felmérés szerint csak az Egyesült Államokban a szorongásos zavarok és a depresszió a leggyakoribb mentális betegségek, amik 40 millió 18 éves vagy annál idősebb amerikai felnőttet érintenek. Ezek az arányok a folyamatban lévő globális világjárvány közepette nőttek, a friss jelentések rávilágítanak, hogy 2020 augusztusától 2021 februárjáig a depressziós tünetekkel küzdő felnőttek aránya 36,4%-ról 41,5%-ra nőtt.

Bár mindig is komoly vitákat szított, ha egy olyan kiváltságokkal élő sztár, mint amilyen Bella Hadid is, a nyilvánosság elé áll ezzel a problémával, ám az tagadhatatlan tény, hogy az erről való kommunikáció mennyire fontos, és a hírességeknek kiemelt szerepe van abban, hogy több milliós követőtáboruknak milyen üzeneteket közvetítenek. Bella ezért állt ki most ilyen határozottan a téma mellett, hiszen napjainkban is túl kevés szó esik a belső harcokról és a mentális egészség fontosságáról, helyette a közösségi médiában minden a tökéletességről szól. A szokatlanul igaz és valódi posztnak pedig az egyik legszebb pillanata Willow Smith válasza, aki ezt kommentelte a modell oldalára:

Az őszinteséged és gyengédséged sokakat a gyógyulás útjára visz.

Még több ilyen őszinte pillanatot az Instagramra!

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

8 híresség, aki megküzdött a depresszióval

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

Újabb klasszikus darab tér vissza a reflektorfénybe! A capri nadrág 2024 egyik nagy stílushúzása lesz - Mutatjuk, hogyan viselik a legdivatosabb nők!

A capri nadrág 76 éve hódít a nők körében, és minden jel arra utal, hogy a sikerszéria 2024 nyarán is folytatódik: újra a nyári divatrendek kedvence!

Kép
Életmód

A szakértő szerint ezt a magot edd minden reggel, ha ragyogóan szép bőrre és fantasztikusan jó memóriára vágysz

Ez a mag igazi szuperélelmiszer: ragyogóvá teszi a bőrt, valamint javítja az agyműködést! Mutatjuk miért érdemes diót enni minden reggel!

Kép
Életmód

A Bridgerton csak a kezdet! Ezek a június legszexisebb tartalmai a Netflix-en

Idén júniusban nem csak az időjárás lesz igazán forró.

Kép
Életmód

Pletykarajongók figyelem! Nem A Bridgerton család az egyetlen: 6 sorozat, ahol valaki a háttérből mozgatja a szálakat

Élünk-halunk az olyan sorozatokért, melyben valamilyen titok bontakozik ki, azokat pedig, melyekben egy titkos besúgó, posztoló vagy firkász pletykál az adott sorozat szereplőiről, rendszeresen kibeszélve őket és kiteregetve szennyesüket egyenesen imádjuk!

Kép
Életmód

Alvászavar, száraz bőr? A magas kreatininszint a vese betegségre is utalhat

Sokan nem tudják, de kreatinin egyike a legalapvetőbb laborparamétereknek, ugyanis gyakorlatilag az izomanyagcsere végterméke, ezt a vese szűri ki a szervezetünkből. Amikor a laboreredményekben vizsgáljuk a mértékét, akkor a vese állapotára lehet következtetni.

Kép
Szépség

Ez a 3 ezer forintos arctisztító gél Selena Gomez makulátlan arcbőrének titka! Több ezer vásárló esküszik rá!

Ugyanazt tudja, mint a legdrágább arctisztítók és mégis csak 3 ezer forint! Ez a termék Selena Gomez és a vásárlók kedvence!