Bátor és kiemelkedő! Ez a SHERO, az answear.LAB legújabb, limitált kollekciója

Bátor és kiemelkedő! Ez a SHERO, az answear.LAB legújabb, limitált kollekciója
Forrás: PR

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Életmód

Nyaralás 2023: 5 dolog, amit tudnod kell, ha Horvátországba utazol

Promóciók

A streetstyle az ikonikus Converse cipővel - rakd össze a megismételhetetlen lookot

Facebook
Twitter
Pinterest

Hosszú bőrkabátok, az alakot hangsúlyozó ruhák, blúzok, dekoratív rojtokkal díszített dzsekik, oversized gyapjúkabátok. Az answear.LAB SHERO kollekciója a legfontosabb őszi trendeket vonultatja fel, kiemelve a nők belső erejét, szabadságát és egyenlőségét.

Ki az igazi SHERO?

Wonder Woman vagy Catwoman nem pusztán a képregények világának kitalált figurái, hanem a feminizmus első rajzolt ikonjai. Nekik köszönhetően a női szerepek egyre fontosabbá váltak, míg végül uralni kezdték a férfi szuperhősök által dominált képzeletbeli világot. Életre hívták őket hogy a nőknek (és nem csak nekik) inspirációt, bátorságot és példát mutassanak. A hozzájuk hasonló hősnők megmutatták, hogyan védjük meg értékeinket, hogyan érjünk el célokat, hogyan harcoljunk, de megmutatták valódi erejüket is. Ilyen a SHERO - egy nő, egy szuperhős, akinek a legfontosabb fegyvere a belső ereje. Sok érzését elrejti, érzékeny, ugyanakkor képes megküzdeni az álmaiért és a saját feltételei szerint megvalósítani azokat. Kéz a kézben, más nőkkel együtt harcol a célokért és eszmékért, mert hisz a testvériség és a kölcsönös támogatás erejében.

Kattints a képre és fedezd fel a SHERO kollekciót!
forrás: PR
Kattints a képre és fedezd fel a SHERO kollekciót!

Mit tartogat a kollekció?

A SHERO kollekció az ősz legdivatosabb trendjeit vonultatja fel. Gyapjúkabátok, bőr ballonkabátok, és bomber- és bőrdzsekik egyaránt színesítik a kínálatot. Az expresszív vonalvezetésű, oversized kabátok vagy a feltűnő, piros öltöny - bár férfiak ruhatárát idézik, mégis a 80-as évekre jellemző power suit trendre utalnak. Ez a sikeres, talpraesett nők stílusa. A test vonalait hangsúlyozó ruhák aszimmetrikus nyakkidolgozásokkal, fodrokkal vagy kivágásokkal azoknak kedveznek, akik magabiztosnak érzik magukat a testükben. A kollekcióban ezek mellett olyan alapdarabok is megtalálhatók, mint az erőt sugárzó szlogenekkel ellátott pólók. A légies, lágyan redőzött anyagok kontrasztja a jellegzetes sötét farmerrel és a természetes bőrrel érdekes, változatos megjelenést alkot. A kollekcióban a fekete, a szürke, a fehér és a bézs árnyalatai töltik meg élettel a darabokat, némi erőteljes vörössel megbolondítva. A tiszta, kifejező, erőteljes színek a kollekció üzenetét hangsúlyozzák, utalva a nők szupererejére.

Kattints a képre és fedezd fel a SHERO kollekciót!
forrás: PR
Kattints a képre és fedezd fel a SHERO kollekciót!

A SHERO kollekció mögött az univerzális, nőies üzeneten kívül valami több is áll. Az answear.LAB márka nemcsak divatot teremt, hanem támogatni kívánja vásárlóit a való élet mindennapjaiban is. Az answear.LAB a kezdetektől fogva limitált kollekciókat hoz létre, és olyan kezdeményezésekben vesz részt, amik valódi támogatást nyújtanak a nőknek világszerte. Az elmúlt év ilyen projektje volt a Girl Power kollekció, aminek bevételét a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetségnek ajánlotta fel a márka. Útjára indult az I'm a feminist esemény is, melynek célja a feminizmus világnapjának megismertetése és az egyenlőség szerepének oktatása. Idén pedig csatlakozunk az InStyle magazin Képesvagyok díjátadó gálájához is, ahol olyan példaértékű személyeket jelöltek és díjaznak majd, akik képesek túllépni korlátaikon, tenni az elfogadásért és a sokszínűségért. Akik szóban vagy tettekben küzdenek és kiállnak fontos ügyek mellett.

"Mindez arra inspirál bennünket, hogy további lépéseket tegyünk az úton, megalkotva például egy szuperhősnőkről szóló kollekciót. Az answear.LAB-nél hiszünk abban, hogy származástól, vallástól vagy szexuális irányultságtól függetlenül mindannyiunknak esélyt kell kapnunk arra, hogy kiteljesedjünk, hogy megvalósítsuk álmainkat és méltósággal éljünk. Szeretnénk megmutatni a nőknek, hogy megvan bennük az erő, ami miatt minden nap különlegesnek és mindenhatónak érezhetik magukat." - vallja Agnieszka Korsak, a márka igazgatója.

Nézz körül az answear.LAB SHERO kollekció darabjai között az alábbi galériára kattintva!

Galéria / 9 kép

answear.LAB SHERO kollekció

Megnézem a galériát

A limitált SHERO kollekció kizárólag az answear.hu webáruházban érhető el!

Kattints a képre és fedezd fel a SHERO kollekciót!
forrás: PR
Kattints a képre és fedezd fel a SHERO kollekciót!

Videók

Promóciók

Nemzetközi díjjal ismerték el az UNION társadalmi szerepvállalását

Életmód

Nyaralás 2023: 5 dolog, amit tudnod kell, ha Horvátországba utazol

Promóciók

A streetstyle az ikonikus Converse cipővel - rakd össze a megismételhetetlen lookot

Kép
Sztárok

Cuki kisfiúból csini kamaszlány: Így változott meg Shiloh Jolie-Pitt az évek alatt

Nézd meg, hogyan változott Shiloh Jolie-Pitt az évek során!

Kép
Életmód

2 "egészségesnek" kikiáltott étel, ami a szakértők szerint gyulladást és a puffadást okoz

Első hallásra igazi tökéletes csemegének tűnnek, valójában pedig tele vannak egészségtelen összetevőkkel, így a táplálkozási szakértők szerint nem árt vigyázni velük!

Kép
Életmód

10 film, amiben a jelmeztervezők hibát követtek el, mégsem szúrta ki senki

Néhány kosztümös film láttán a divattörténészek csak fogják a fejüket!

Kép
Stílus

Egy szett a hét minden napjára: Avagy 30 szuper júniusi outfitötlet, amit megéri lemásolnod

Júniusban már az időjárás sem gördíthet akadályokat eléd, így mutatjuk a legszuperebb nyári outfitölteteket!

Kép
Stílus

A nagy bikini kalauz: 10 fürdőruhatrend, ami 2023 nyarán tarol a strandokon

A fürdőruhatrendek idén is tökéletesen igazodnak a nők egyre növekvő és egyre nagyobb kínálatra szomjazó igényeihez.

Kép
Szépség

Nem vicc! Christina Aguilera egy új körömtrendet indított útjára: hódít a vagina manikűr!

Kíváncsiak vagyunk, hogy Christina Aguilera új kedvenc körömtrendje, a vagina manikűr mennyi időn belül pörög ki a köztudatból...