Hallottál már az új, egyedi, bambusznyelű borotváról?

Hallottál már az új, egyedi, bambusznyelű borotváról?
Forrás: PR

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Eláruljuk miért különleges!

Egy férfi szakálla havonta átlagosan 2-3 centimétert nő. Ezzel szemben az erdők Usain Boltja, a bambusz néhány hónap alatt elérheti a 20 méteres magasságot is. Sőt, a vegetatív időszakában akár 1 méterrel gyarapodhat naponta. A Bulldog Skincare tervezői pedig ebből az izgalmas csodanövényből készítették el vadonatúj borotvájuk nyelét – okkal.

A teknőspáncél-bambuszként is ismert növény ugyanis az egyik legnépszerűbb környezetbarát alapanyag. Ez a bambuszfajta amellett, hogy kemény és strapabíró, betakarítás után nem pusztul el. Az már csak ráadás, hogy 2-3 év alatt újabb és újabb példányok fejlődnek ki a rönkökből. Nem semmi, ugye?

Így hát nem volt kérdés, miből készül el a Bulldog Skincare fenntarthatóság jegyében megálmodott borotvája, az Original Bambuszborotva. Ezt a különleges öko-borotvát 5 edzett acél pengével, precíziós trimmerrel és forgatható kialakítással tervezték, a sima és kényelmes borotválkozásért. Jó hír a természettudatosság szerelmeseinek, hogy az Original Bambuszborotva csomagolását is újrahasznosított anyagokból gyártják, környezetbarát tinta felhasználásával, a lehető legkisebb ökológiai lábnyomért – ez az, ami megkülönbözteti a többi borotvától.

Kép
forrás: PR

Arcápolási rutin a Bulldoggal, reggeltől estig

Megvillantanád a tökéletesen sima állkapocsvonaladat, de a makacs bőrirritáció mindig keresztülhúzza a számításaidat? Akkor ide egy jól bevált arcápolási rutin kell, jó bevált termékekkel. Nézzük végig a lépéseit együtt!

Az első lépés
Mielőtt kezedbe vennéd a borotvát, alaposan mosd meg az arcodat az Original Arclemosóval. A rendszeres, minőségi termékekkel történő arcmosással eltávolíthatod az elhalt hámsejteket, valamint megakadályozhatod a szőrbenövést és a ráncosodást is. A Bulldog Arclemosója – a kíméletes összetevőknek köszönhetően – a bőr kiszárítása nélkül hagy puha érzetet a bőrön.

A második lépés
Ahhoz, hogy sima ügy legyen a borotválkozás, szükséged lesz még egy gyengéd, de hatékony borotvahabra vagy borotvagélre is. Mi a Bulldog - kimondottan érzékeny arcbőrre kifejlesztett - könnyen habzó borotvagéljét ajánljuk. Ez a mesterséges illatanyagoktól mentes termék baobabolajat és füzike kivonatot tartalmaz, ráadásul olyan innovatív tartályban kapható, amit levegő hajt, nem aeroszol. Habosítsd fel, masszírozd az arcodba, és kezdődhet is a borotválkozás! A legsimább végeredményért használd mellé a Bulldog Original Bambuszborotváját is.

A harmadik lépés
Ha nem krémezed minden nap az arcodat, az pont olyan, mintha nem innál vizet 24 órán keresztül. Nem hangzik jól, ugye? És elárulunk még egy titkot: a hidratálásra borotválkozás után érdemes odafigyelned a legjobban. Ebben nyújt segítséget a Original Hidratáló Arckrém, aloe verával, kamelinaolajjal és zöld teával. Pillanatok alatt beszívódik, és nem hagy ragacsos, zsíros érzetet a bőrön.

Kép
forrás: PR

Természetesen a Bulldog azokról a férfiakról sem feledkezik meg, akik - borotválás helyett - inkább a szakállra teszik le a voksukat. Ugyanis az Original termékpalettában minden stílushoz tökéletes passzoló szakállápolókat találhatsz. A tisztítástól kezdve a kondicionáláson át egészen a szakáll finomításáig minden terméket úgy terveztek, hogy egyszerűen és hatékonyan fejtsék ki hatásukat.

Tehát ha egy kis szeretetet adnál a szakálladnak, akkor jól figyelj: a Bulldog Original Szakállsampon és kondicionáló egyszerre tisztítja és puhítja az arcszőrzetet. A tápláló Original Szakállolaj kondicionálja, és frissítő illatot biztosít neki, csökkentve a viszketést. Ha pedig egy jó szakállbalzsamra lenne inkább szükséged, az Original Szakállbalzsam ajánljuk. Utóbbi termék gondoskodik az arcod tökéletesen ápoltságáról, támogatja a szőr egészséges növekedését, és hosszantartóan hidratál is.

A Bulldogról

Akár angyali puhaságú arcod van, akár olyan, mint egy rinocérosznak, a Bulldog a te oldaladon áll. Ezeket a termékek azért fejlesztették ki, hogy a férfiak ne csak a lehető legjobban nézzenek ki, hanem jól is érezzék magukat az (arc)bőrükben.

A Bulldog-termékek természetes összetevőket tartalmaznak, mesterséges színezéket és illatanyagokat viszont nem. Ennélfogva vegetáriánusok és vegánok is bátran használhatják őket. Ne feledd: minden Bulldog-termék a Vegan Society és a Cruelty Free International által minősített.

A Bulldog Original arc- és szakállápolóit, valamint Bambuszborotváit megtalálod országszerte, az ismert drogériákban (DM, Rossmann, NOTINO).

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!