Kopizd le a stílusát! Így viseli 2023 legnőiesebb tavaszi manikűrtrendjét Zendaya

Kopizd le a stílusát! Így viseli 2023 legnőiesebb tavaszi manikűrtrendjét Zendaya
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Zendaya berobbantotta a tavaszt körömfronton!

Hatalmas lendülettel robbant be a jó idő, pillanatok alatt nyíltak ki a virágok, rügyeztek ki a fák, majd némi visszaesés következett, hogy aztán ismét előbújjon egy-egy órára a napocska. Bár a nagybetűs TAVASZ még mindig várat magára, mi mégis már az üde, friss és finom manikűrök után ácsingózunk. Nos, nekünk, pontosabban a szuper szexi Zendayának, van is egy nagyszerű tippje: próbáld ki a babarózsaszín minimalista körmöket, vagyis a Baby Pink Nails trendet!

Zendaya imádja a „Baby Pink Nails” trendet

A mindössze 26 éves, többszörös Emmy-díjas színésznő, Zendaya világszerte fiatal nők millióinak példaképe, stílusa erősen formálja a Z-generáció nőtagjainak ízlését, sokan inspirálódnak tőle. Most számodra is azt javasoljuk, tegyél hasonlóképpen, mert a sztár tényleg tudja, mitől döglik a légy. A tavaszi manikűrláz idején úgy döntött, beveti a visszafogott, finom, extra nőies, mégis elegáns és minimalista trendet, amit a TikTok Baby Pink Nails-re keresztelt. Londoni körmöse egy egészen finom, a természetes rózsaszín körömárnyalatokhoz hasonló, fényes gél lakkal dolgozott, a körömvégeket pedig enyhén ívesre alakította. Az eredmény magáért beszél, ezek a könnyed körmök kiválóan passzolnak Zendaya bőrének árnyalatához, illetve aranygyűrűjéhez, amelyen az ő, illetve párja, Tom Holland monogramja látható.
Bár nem sokkal korábban az enyhén áttetsző rózsaszín manikűr volt porondon, ennek a trendnek az esetében jól fedő lakkot használnak, ilyet kérj majd te is a szalonban. De előtte még nézd meg galériánkban, milyen szép is valójában a Baby Pink Nails trend másokon!

Galéria / 4 kép

Így mutat másokon a Baby Pink Nails manikűrtrend!

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.