Azonnali ránctalanítás bio módon?

Azonnali ránctalanítás bio módon?

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Az öregedés életünk természetes velejárója, egy olyan biológiai folyamat a testünkben, ami sejtjeink önmegújító képességének csökkenése következtében alakul ki. Ez a folyamat a DNS-ünkben is kódolva van, így egyes gének az öregedés ütemét és mértékét szabályozzák, ezáltal a testünk élettartamát.

Igaz, hogy a bőr öregedése genetikailag kódolt folyamat, de hogy mikor, milyen mértékben jelentkezik, az nagymértékben függ az egyedi adottságainktól. Akár az öröklött energetikai mintázatainktól, a stresszkezelési szokásainktól, életmódunktól, a külső környezeti tényezőktől, mint az éghajlat, a napfény, a levegő, a táplálkozási szokások és persze attól is hogyan ápoljuk, regeneráljuk a bőrünket és az arcunkat.

Jelenlegi tudásunkkal lassítani tudjuk az öregedést, de emellett annak, aki tudatosan él, leginkább az a fő célja, hogy elérjen egy minőségi öregedést. Ez azt jelenti, hogy korunknak megfelelően tetszünk magunknak és jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Az Anti Aging terápiák segítségünkre vannak az öregedési folyamatok lelassításában, visszafordításában. Jótékonyak, ha a fizikai test mellett a lélek és a szellem szintjére fókuszálnak, nem vetik el a konvencionális módszereket, hanem azt hatékonyan kiegészítik. Természetes, nagy gonddal előállított kozmetikumok, életmód tanácsadás, bio arcplasztika, lelki és szellemi támogatás összessége.

Kép

Legújabb BIO anti aging hatóanyagok

A biotechnológia több új, régen várt hatóanyagot fejlesztett számunkra, mellyel támogathatjuk arcbőrünk szépségét.

Bio bőrtöltő - Egy hatékony természetes hatóanyag, amely az invazív bőrfeltöltő és lifting kezelések eredményét utánozza, enyhíti a bőr szerkezeti öregedésének jeleit és növeli a bőr tömörségét. Hatékony a nasolabiális redők, a karikás szemek és a petyhüdt bőr kezelésében.

A másik forradalmi újítás azért született, mert egyre divatosabbak a gyors, azonnali ránctalanító hatóanyagok, melyek alkalmazásánál sokszor még a gyártók is óvatosságra intenek. Ezért is még nagyobb öröm, hogy kifejlesztették a természetes alternatívát az intenzív feszítő hatóanyagból, mely biztonságosan alkalmazható, és a szükséges helyzetekben nagy szolgálatot tehet.

Extra feszesítő - egy új típusú azonnali emelőszer, amely forradalmian új technológiai transzferen alapul. A Porphyridium cruentum mikroalgákból kivont hatóanyag nagy molekulatömegű fitokokoidokkal, beágyazva egy természetes polimerekből készült film mátrixba. A fizikai feszítő hatás intenzív, azonnal észrevehető és több órán keresztül tart. Általa a különféle ráncok mérhetően és láthatóan minimalizálódnak. Egy órán belül akár 74% -kal simítja a szem környékét.

Egy igazán hatékony hatóanyagkoktél feltölti a bőrt, melyekbe beleépítjük a legújabb újításokat látványos hatású ránctalanító rituálé lehet. Hogyan?

Tudd meg! Olvasd el a teljes cikket!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.