Az ördög Pradat visel a való életben: Anne Hathaway és Anna Wintour együtt mutatkoztak

sztárok
Forrás: Dimitrios Kambouris/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

16 évvel a kultikus film óta a valóságban is találkozott Andy Sachs és Miranda Priestly.

Pontosabban Anne Hathaway és a Miranda karakterét megihlető divatmogul és Vogue főszerekesztő, Anna Wintour. A két híresség egymás mellé ült a Michael Kors tavaszi/nyári divatbemutatóján, ami mindenkinek mosolyt csalt az arcára.

De, mindezek mellett Anne még Andy külsejét és stílusát is újraélesztette. Haja lófarokban volt, valamint egy elképesztően kifinomult és elegáns barna szettben jelent meg, amit egy fekete magassarkúval egészített ki a kollekció bemutatóján.

Az ördög Pradát visel középpontjában Andy áll, aki egy neves divatmagazin asszisztenseként szeretne előrelutni, hogy újságíró lehessen. Tavaly a film rendezője, David Frankel elárulta, hogy nem Hathaway volt az első választása a szerepre.

Kép
forrás: Dimitrios Kambouris/Getty Images

"Háromszor kínáltuk fel Rachel McAdamsnek" – aki persze nemet mondott, így sorban utána Scarlett Johansson, Natalie Portman, Kate Hudson, Kirsten Dunst, Juliette Lewis és Claire Danes is szóba került, ám Anne nem adta fel és maga hívta fel a Fox ügyvezetőjét, hogy ő a tökéletes a szerepre. Meg is kapta, a többi pedig már történelem.

Ezt is olvastad?

Galéria / 6 kép

80 év feletti híres nők, akik még mindig olyan erősek, mint karrierjük csúcsán

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok