A szivárvány nemzetközi arca: Az MTV EMA tegnap este az elfogadást ünnepelte

A szivárvány nemzetközi arca: Az MTV EMA tegnap este az elfogadást ünnepelte
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Tegnap este a Papp László Budapest Sportaréna adott otthont az MTV EMA díjátadójának, ami idén a sztárok mellett az elfogadást is ünnepelte.

Régóta bevált szokás, hogy egy-egy nagyobb brand, cég, vagy kezdeményezés örömmel használja szépen felépített és messzi földön híres népszerűségét és hangját arra, hogy egy-egy olyan közösségnek, vagy társadalmilag kiemelt ügynek adjon még több nyilvánosságot és teret, melyek fontosságát még az internet korában sem lehet elégszer hangsúlyozni.

Az itthon történt viharos és megosztó törvénymódosításokkal teli időszak után az MTV EMA gála idén az LMBTQ+ közösségek elfogadásának témáját tűzte ki zászlajára. Világszerte 180 ország nézői követhették élőben a szivárvány színeiben tündökölő eseményt, miközben a színpadra lévő fellépők nem győzték elégszer hangsúlyozni, hogy #acsaládazcsalád​, pontosabban #familyisfamily.

A zenecsatorna idén öt fiatal aktivistát tartott méltónak az MTV EMA Generation Change elismerésre, a közös bennük pedig az, hogy szenvedélyesen és kitartóan küzdenek az LMBTQ+ közösséget ellehetetlenítő törvények ellen. A változásért tevők szobrát a show történetében most először adták át főműsoridőben, így külön büszkeség, hogy a hazai díjazott a Budapest Pride elnökségi tagja, Radványi Viktória személyesen vehette át a díjat a színpadon.

Kép
forrás: Getty Images
Kép
forrás: Getty Images

De csodás pillanatokból akadt még bőven, a folytatásért kattints galériánkra!

Galéria / 14 kép

A 2021-es MTV EMA legemlékezetesebb szivárványos pillanatai

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

10 queer divatikon, aki stílusával beírta magát a divattörténetbe

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.