Az Instyle magazin új főszerkesztője, Ribánszky Ágota

Az Instyle magazin új főszerkesztője, Ribánszky Ágota
Forrás: Fotó: Lábady István, InStyle

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

A magazin új crossplatform főszerkesztőt kapott. Hosszú távú céljairól és a lap további irányáról itt olvashatsz.

Magazinunk idén fogja ünnepelni tizedik magyarországi születésnapját, de már új főszerkesztő irányítása alatt. Pócsik Anita 2019-től új kihívásokat keresve átadta a stafétát Ribánszky Ágotának.

Ribanszky agota,főszerkesztő,editor-in-chief,foszerkeszto,magazin,instyle magazin,divatmagazin
forrás: INSTYLE
Ribánszky Ágota

Főszerkesztőnk, Ribánszky Ágota korábban az Éva magazin szerkesztője, online szerkesztője, ezt megelőzen pedig a Glamour magazin divat-, majd vezető szerkesztője is volt. Ágota így nyilatkozik az új szakmai kihívásokról:„Két dologért rajongok kamasz korom óta: a divatért és az újságírásért. Ezért különösen szerencsésnek érzem magam, hiszen a divat sztároktól hemzsegő, csillogó világát egészen közelről ismerhettem meg New York, London, Milánó és Párizs kifutóit róva, nemzetközi topmodellként."

kifuto,kifuto modell,runway
forrás: Ribánszky Ágota
Ágota a legnagyobb divatházak kifutóin sétált végig: Missoni, D&G, Roland Mouret, Russell Sage, Stella McCartney, Chanel és még sorolhatnánk.

"Az újságírást, magazinkészítést a legjobbaktól tanulhattam az ELTE médiaszakán majd a Marquard Médiában, elődöm, Pócsik Anita irányítása alatt. Azzal, hogy az InStyle cross-platform főszerkesztője lehetek, hatalmas álmom vált valóra. Olyan ez, mint egy régóta áhított, különleges dizájnerruha: stílusos, páratlan, tökéletesen testreszabott, amit öröm, de egyben izgalmas kihívás is viselni.

Az InStyle – azzal, hogy kézen fogja és elvezeti saját egyéni stílusához – segít az olvasónak, hogy megtalálja a saját hangját, hogy erős, önálló és önbizalommal teli nőként élhesse a mindennapjait. A cross-platform tartalomgyártás ráadásul az olvasói elvárások kiszolgálásának új dimenzióit nyitja meg: mind formátumban mind pedig tartalomban maximálisan igazodni tudunk az adott emberi helyzet igényeihez. A különböző típusú tartalmak legkönnyebben befogadható, feldolgozható és hasznosítható formában jutnak el az olvasóhoz."

A jövő kétségtelenül a nőké, és az InStyle ott lesz mellettük!

foszerkeszto,editor-in-chief,magazin,instyle magazin,instyle,ribanszky agota
forrás: Fotó: Lábady István, InStyle
Topmodellből lett főszerkesztő

Kövessétek főszerkesztőnket, Ágotát az Instagramon is!

instagram.com/agota_hereigoagain

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.

Kép
Életmód

Így gyógyítja a testet és a lelket a Palo Santo füstölő: minden negatív energiát elűz a házadból

A Palo Santo füstje tisztít, nyugtat és gyógyít a hagyományok szerint. Íme minden, amit érdemes tudnod róla!

Kép
Életmód

5 nyomós ok, hogy miért ne telefonozz elalvás előtt

Tisztább lesz a bőrünk, ha elalvás előtt telefon helyett egy könyvet emelünk fel az éjjeliszekrényről? Mutatunk 5 okot, amiért telefon helyett inkább az olvasást válaszd!

Kép
Stílus

Jött, látott és hódított! Ezért az olcsó hatású cipőtrendért bolondulnak most az influencerek

Egykoron úgy gondolták, hogy még a jó ízlés határait sem üti meg, most pedig egyre több rajongót szerez magának ez az új életre kelt cipőtrend.

Kép
Sztárok

Alighanem ez az idő év legstílusosabb sajtóturnéja! A Dűne: Második rész bemutatói szinte tobzódnak az emlékezetes divatpillanatokban

A Dűne: Második része körül nemcsak a sztori, de a szettek miatt is nagy a sajtófelhajtás. Neked melyik szett volt kedvenced?

Kép
Életmód

6 mesés szobanövény, ami nem zöld: ezekkel behozhatod a tavaszt a lakásodba

Ha imádod a szobanövényeket, de a zöldre egy kicsit ráuntál, ezeket a színpompás, pazar növénycsodákat imádni fogod!