Az emberek komolyan aggódni kezdetek Pedro Pascal egészségéért emiatt a videó miatt - tényleg bajban lenne a színész?

Az emberek komolyan aggódni kezdetek Pedro Pascal egészségéért emiatt a videó miatt - tényleg bajban lenne a színész?
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Pedro, minden oké?

Az internet együttesen szeretett bele Pedro Pascalba, mióta főszerepet játszott a The Last of Us című sorozatában. Bár a sorozat első évadának már vége, a Pedro Pascal-láz nem csillapodik, a rojongók pedig mindenre kíváncsiak, ami csak a színésszel kapcsolatos, így kapta fel a közösségi média a következő videót, ami többekben aggodalmat szült.
De kezdjük az elején. A szóban forgó felvételt egy lány töltötte fel a közelmúltban, mikor egy Starbucks-ban sikerült összefutnia a sztárral. Ám a nagy szám önmagában nem ez - bár itt szögeznénk le azt, hogy Pedro Pascal a legtöbb hírességgel ellentétben láthatóan nagyon közvetlenül és barátságon viselkedett az őt leszólítókkal -, hanem a színész kávérendelése. Ráközelítettek ugyanis, hogy pontosan mit is iszik a The Last of Us csillaga, és a címke sokakat megdöbbentett.

Ice quad espresso
in a venti cup
Extra ice
6 shots

- állt a címkén Pedro rendelése.

És hogy tiszta legyen, a 6 shots, 6 adag eszpresszót jelent, ami valóban igen sokkoló mennyiség. Sokan elkezdtek aggódni a színész egészséges miatt, és félnek attól, hogy túlhajtja magát. Nos, az tény, hogy Pedro háta mögött kemény időszak van, hiszen a The Last of Us és A Mandalóri 3. évada is nemrég került bemutatásra, ő jelenleg Hollywood legkeresettebb színésze, és a felhajtás körülötte hatalmas. Mindenestre reméljük csak hosszú estéje volt, és a 6 presszó nem a napi szokásos mennyisége!

Galéria / 3 kép

Ő Pedro Pascal transznemű testvére: Lux Pascal

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.