Showroom, stúdió és rendezvényhelyszín. Kell ennél több?

Showroom, stúdió és rendezvényhelyszín. Kell ennél több?
Forrás: Muszi Vivien

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Az impozáns YBL Miklós által tervezett Róth család bérházában található B72 Stúdió többet rejt magában, mint azt elsőre gondolnánk. Története két évre nyúlik vissza, mikor Tóth Helga, a stúdió megálmodója és létrehozója elsőként nyitotta meg a B72 kapuit, az akkor még alig 180 nm2-es Bajcsy-Zsilinszky úti lakásban.

Helga ekkor már több éve vezette sikeresen a saját divatmárkáját, ez idő alatt pedig kialakult benne az igény arra, hogy az általa is gyakran igénybe vett szolgáltatásokat egyetlen helyszínen találhassa meg. Mikor realizálta, hogy ez a bizonyos koncepció még nem létezik a piacon, ugyanakkor a saját igénye nem egyedülálló, eldöntötte, hogy ő maga fogja létrehozni a tökéletes stúdiót:

„Szerettem volna, ha a műhelyem kialakítása és a legfontosabb általam is igénybe vett szolgáltatások, mint a divatanyagok fotózása és a kisebb-nagyobb rendezvények leszervezése lehetséges lenne egyetlen helyszínen. Mivel nem találtam ehhez semmilyen alternatívát, viszont láttam rá a piaci igényt, elhatároztam, hogy majd létrehozom én – elsőként – ezt az egyedülálló koncepciót. Hosszas tervezgetés és kutatást követően megtaláltam a tökéletes helyszínt az álmom megvalósításához a Bajcsy-Zsilinszky úton. Persze rengeteg akadályt kellett leküzdenünk a csapatommal, mire 2018-ban megnyithattunk, de minden nehézséget megért, mikor láttam, hogy az én szerelem-projektem szépen, lassan mindenkit rabul ejt.”

A koncepció sikerességét az is mutatja, hogy alig két év leforgása alatt kinőtték az eredeti helyszínt, és új otthonra leltek a Múzeum körút 19-es szám alatt, ezúttal közel 300 nm2-es területen.

Kép

„Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen rövid időn belül kinőjük az eredeti helyszínt, de megtörtént. És így, a második megnyitón is túl, azt kell hogy mondjam, elképesztően hálás vagyok, hogy így alakultak a dolgok. Most végre lehetőségem lesz olyan projekteket is megvalósítani, amiről régóta álmodom! Például a meglévő szolgáltatások mellett szeretném beindítani a fiatal tehetségeket támogató gyakornoki programomat, amit egy úgynevezett „inkubátor” program követne azok számára, akikben megvan a potenciál, hogy saját vállalkozásba kezdhessenek. És emellett számtalan más, egyelőre még titkos terv, illetve projekt van a tarsolyomban.”

A megújult és kibővült B72 Stúdió ezúttal tehát 300 nm2-en, a belváros közvetlen szívében ad otthont a showroom részlegnek, a fotóstúdiónak és a rendezvényhelyszínnek egyaránt. Kínálatukban olyan márkák kapnak helyet, mint a Sophie Molnar Design, Silph Serata, Millaas Fashion, Monik Fashion, DiN’ART, Cicée by Borhi Cecília, Helga Toth és Kico Design. De természetesen további márkák jelentkezését is szeretettel várják.

A teljesen felszerelt fotóstúdió pedig 3 különböző stílusban kialakított helyiséggel várja a bérlőket. A csavar ebben a szolgáltatásban, hogy nem csak fotósok és cégek valósíthatják meg itt a kreatív projektjeiket, hanem a kiajánlási lehetőségnek – ami annyit tesz, hogy a stúdió saját fotósokkal is rendelkezik – köszönhetően akár magánszemélyek is.

Kép
forrás: Muszi Vivien

Mindezek mellett pedig a 150 fő befogadására is alkalmas impozáns és tágas tér tökéletes helyszínt biztosít bármilyen esemény megszervezéséhez. Nem mellesleg pedig tehetséges művészeknek is kínálnak kiállítási lehetőséget, legutóbb például a megnyitón debütált Sebestyén Theodóra képei voltak megtekinthetőek.

„Idén szeptembertől az egészségügyi előírásokat betartva fogunk saját, exkluzív – a megnyitónkhoz hasonló – rendezvényeket is tartani. Szeretnék minél több lehetőséget biztosítani a hozzánk látogatók számára, hogy ők is beleszerethessenek ebbe az egyedülálló helyszínbe, ahogyan az én szívemet is rabul ejtette, mikor elsőként léptem be ebbe a házba. Elképesztő potenciált látok mind az általam megálmodott koncepcióban, mind a Róth család bérházában. Remélem, hogy egy napon mi is a pezsgő budapesti kulturális és művészeti élet szerves részét képezhetjük majd.”

Bátran jelenthetjük ki tehát, hogy Tóth Helgának sikerült létrehoznia egy Magyarországon egyedülálló és minden szempontból lenyűgöző stúdiót, amit hamarosan talán már kulturális központként tarthatunk számon.

Még több képért kattints a galériára!

Galéria / 5 kép

B72 Stúdió

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!