Az életmódváltáshoz soha nem lehetsz túl öreg

Az életmódváltáshoz soha nem lehetsz túl öreg
Forrás: @trainwithjoan / Instagram

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

A fittség nem kor, hanem kitartás és elszántság függvénye, amit ez a bátor hetven feletti, idős hölgy már be is bizonyított.

Most már elég legyen – döntötte el Joan MacDonald, aki a gátlásait levetkőzve, sportmúlt nélkül, totálisan kezdőként, hetvenévesen vágott bele a tudatos testedzésbe.

Joan az elmúlt négy évben terapeutájának és személyi edzőjének a segítségével – aki nem más, mint a lánya – fiatalokat megszégyenítő állóképességre, erőre és gyorsaságra tett szert. Miközben a korral jelentkező alapbetegségeitől, az azokra felírt gyógyszereitől is megszabadult.

A fokozatosság és rendszeresség elveit betartva, egészségügyi ellenőrzés mellett ilyen bámulatos kondícióra lehet szert tenni, akár idősebb korban is. De miért várnál addig, kezdj bele most!

Galéria / 7 kép

Az életmódváltáshoz soha nem lehetsz elég öreg

Megnézem a galériát

Az esküvői ruhák nagyasszonya, a műkorcsolyázóból napjaink egyik legmeghatározóbb divattervezőjévé avanzsált, Vera Wang is betöltötte már a hetvenet, de ez stílusán, aminek elengedhetetlen része a fittség...

Tovább olvasok

A kemény és kerek popsi a senior nők új védjegye

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztiválon a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Mutatjuk a győztesek listáját!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!