Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból

Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból
Forrás: Fórum Hungary

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Amandla Stenberg alakította 2012-ben Rue-t Az éhezők viadala filmsorozat első részében. Nézd meg, hogy néz ki most!

November 16-án mutatták be a mozikban Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája című filmet, ami 64 évvel azelőtt játszódik, hogy Katniss Everdeen önként jelentkezett a halálos viadalra. Ennek hatására ismét lendületbe jöttek a sci-fi fanok, mindenki az új filmről beszél, valamint arról a négyről, amely megelőzte.
A korábbiakban Jennifer Lawrence volt Katniss megformálója, Az éhezők viadala 2012-ben jött ki, Az éhezők viadala: Futótűz 2013-ban, Az éhezők viadala: A kiválasztott 2014-ben, Az éhezők viadala: A kiválasztott II. pedig 2015-ben, szóval annyira azért nem kellett sokat várni egy újabb olyan alkotásra, amely ebben az univerzumban játszódik. Most, hogy te is nosztalgikus hangulatba kerültél, talán eszedbe jutott az a cuki, okos és hősies kislány, Rue, aki Katniss mellett harcolt. Felejthetetlen, ugye? Nos, ő időközben felnőtt, gyönyörű nővé érett.

Így néz ki most Rue, Az éhezők viadalának egykori gyereksztárja

Az éhezők viadalában Rue volt az a kislány, aki szövetkezett Katniss-szel a győzelemért, azonban egy kegyetlen játékos megölte. Ezt a szerethető karaktert nem más alakította 2012-ben, mint az 1998-ban született Amandla Stenberg, aki akkor 14 éves volt. Kevesen tudják, hogy nem ez volt az első fontosabb szerepe, egy évvel korában a Colombiana című thrillerben tűnt fel Zoe Saldana kiskori énjeként. Később játszott Az Álmosvölgy legendája című sorozatban és a Mr. Robinson című szitkomban is. Mindössze 4 éves volt, amikor modellkedni kezdett a Disney-nek, később a Boeing és a Kmart is foglalkoztatta, és bár még mindig csupán 25 éves, már elnyert egy Teen Choice-díjat, valamint egy NAACP Image-díjat. Amandla 2015-ben debütált énekesnőként, egy folk-rock duó egyik tagjaként adta elő Let My Baby Stay című dalát.
A sztár 2016-ban jelentette be, biszexuálisnak vagy pánszexuálisnak vallja magát, vagyis nemtől függetlenül képes vonzónak találni másokat, azóta többször felszólalt az LMBTQ-közösség tagjai érdekében. Rajongóval a 2,2 millió követőt számláló Instagram-oldalán tartja a kapcsolatot, ide rendszeresen tölt fel szexi, merész fotókat magáról, hiszen fantasztikusan szép nő lett az egykori kislányból.

Most pedig kattints galériánkra és nézd meg, hogy néz ki ma Az éhezők viadala Rue-ja!

Galéria / 6 kép

Ilyen gyönyörű nő lett Az éhezők viadala Rue-ja

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Sztárok

9 időtálló stílustrükk, amire Julia Roberts évtizedek óta esküszik

Ezúttal Julia Roberts stílusválasztásai között néztünk körbe!

Kép
Sztárok

Így élt Audrey Hepburn élete utolsó hónapjaiban: szívszorító, hogyan telt utolsó karácsonya

Audrey Hepburn túl korán hagyta itt ezt a világot, megható, hogyan teltek utolsó hónapjai.

Kép
Életmód

10 film, ami kísértetiesen tökéletesen megjósolta módon, hogy mi vár ránk a jövőben

Nem hitted, hogy a mesterséges intelligencia egyszer majd valóban beférkőzhet a mindennapjainkba és nem csak a forgatókönyvírók képzeletének szüleménye? Nos, már tudod, hogy tévedtél.

Kép
Életmód

10 hiba, amit elkövethetsz az állásinterjún: nem csak a késés tilos!

Veled is előfordult már, hogy megpályáztál egy hozzád illő állást, ám később szomorúan vetted tudomásul, hogy még a második körbe sem jutottál be? Eláruljuk, nem feltétlen a végzettségeddel vagy a szakmai tapasztalatoddal lehetett a probléma. Nagyon sok hibát elkövethetünk ugyanis egy állásinterjún, akaratlanul is.

Kép
Sztárok

Akinek még Sandra Bullock se tudott ellenállni! Ezekkel a híres nőkkel randizott az elmúlt évtizedekben Chris Evans

Meg kell hagyni, hogy Chris Evans a sztárvilág legszebb hölgyeit csavarta az ujja köré!

Kép
Életmód

A mesterséges intelligencia megjósolta a 2024-es Oscar-gála győzteseit: vajon igaza lesz?

A mesterséges intelligencia beleásta magát az esélylatolgatásba, és úgy döntött, megosztja velünk, hogy szerinte hogyan is fog végződni az idei Oscar-díjátadó!