Az 5 legpihentetőbb spa vidéken

Az 5 legpihentetőbb spa vidéken

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Éljen, itt a tavasz! Az embernek újra sikerül feltöltődnie energiával – előfordul azonban, hogy nem elég a környezet adta feltöltődés, ehhez több támogatásra szorul szervezetünk. Most megkönnyítjük a dolgodat: íme az öt legpihentetőbb vidéki spa, ahol feltöltődhetsz!


1. A sokszínű


Mindenképpen érdemes elutazni a Mátrába, hatalmas erdei túrákat tenni és megmászni az ország legmagasabb pontját – ha viszont nem az aktív pihenést részesíted előnyben, hanem inkább kényeztetésre vágysz, akkor a Lifestyle Hotel Mátrát vedd célba. Lenyűgöző, hogy milyen sokféle testkezelés, arckezelés vagy masszázs különlegességekből választhatsz náluk! Mindemellett élménymedencék, gőzkamrák, zuhanybarlang és elképesztő szaunák várják a vendégeket.
Kép

InStyle-tipp: Próbáld ki az Amethyst Exkluzív feltöltő kezelést! Ez a kizárólag a szálloda számára kidolgozott, amethyst masszírozó pálcákkal végzett arckezelés. Segít a meditatív állapot elérésében és általános boldogságérzetet teremt. A szépülésedért pedig az extra magas vitamin tartalmú natúrkozmetikumok és a borostyán őrleményének alkalmazása felel. (75 perc, 15500 Ft).



2. Az egyedülálló


Az ötcsillagos sárvári Spirit Hotel Thermal Spa dús erdővel takarva, a városközponttól pár perces sétára található. 271, egyedileg berendezett szoba és lakosztály várja látogatóit, amelyekhez minden esetben erkély vagy terasz tartozik. Itt található meg az egyik legmodernebb wellnesskád az országban, de megkaphatjuk a varázslatos török fürdők nyújtotta élményt is. 22 medence és elsőrangú Medical Spa központ tartozik a komplexumhoz.
Kép

InStyle-tipp: A tökéletes súlytalanság, lebegés élményének átéléséért érdemes a Floatingot kipróbálnod, ennek során speciális hang- és fényszigetelt szobában a test külső hőmérsékletén tartott 30 cm mély víz felszínén lebegve lazíthatsz. A relaxáció csökkenti a stresszt, méregteleníti a szervezetet, gyorsítja a gyógyulást. (30 perc/9700 Ft)





3. A grandiózus


Az Anna Grand Hotel Wine & Vital 2011-ben megkapta a Best of Budapest & Hungary rangos díját a „Legjobb wellness hotel 2011” kategóriában. Közép-Európa legnagyobb édesvízi tavának északi partján fekszik, Balatonfüreden. A főépületüktől 100 méterre található az Ipoly Residence nevet viselő szárnyuk, ami egy 120 éves műemléképületben kapott helyet.
Kép

InStyle-tipp: A bor nemcsak a lelkünknek, hanem a testünknek is nagyon jót tesz, de annak nyugtató és bőrfeszesítő hatása is bizonyított. A Vine Secret antioxidáns luxus arckezelés a leghatékonyabb a fáradt szemkörnyék ápolására is. Magas antioxidáns tartalmánál fogva visszafordítja, az öregedés folyamatát, a gyümölcsillat pedig kikapcsol – próbáld ki! (75 perc/ 18900 Ft)





4. A gyógyító


A hévízi Hunguest Hotel Panoráma festői környezetben, a Tóvíz és erdő által körülölelve helyezkedik el. A hévízi gyógytó vízének a többirányú vízáramlás következtében mindig közel azonos a hőmérséklete, ráadásul csodálatos tündérrózsák között úszkálhatsz, hiszen a tónak gazdag élővilága is van (a 19. század végén Lovassy Sándor biológus munkájának köszönhetően, Közép-Európában egyedül a hévízi tóban virágoztak a melegvízi tündérrózsák). A környezet szépsége mellett egy kiválóan felszerelt szállóban pihenheted ki magad.
Kép

InStyle-tipp: Ha télen nagyon leterhelted magad, az immunrendszerednek biztosan szüksége van segítségre. Ajánljuk a B. E. M.E. R mágnesterápiát, ez javítja a vérkeringést, erősíti a szervezet védekezőképességét, és rendkívüli immunerősítő hatással bír. (20 perc/3400 Ft)





5. A harmonikus


Ha nem szeretnél nagyon messze utazni a fővárostól, akkor irány a Velence Resort & Spa! Közvetlenül a Velencei-tó partján helyezkedik el, igazi családbarát hely, amely a gyerekeket külön játszószobával, gyermekmedencével, játszótérrel várja, a felnőtteket pedig különleges masszázskezelésekkel, szaunával és medencékkel kényezteti.
Kép

InStyle-tipp: Az akupunktúra jótékony hatása már régóta ismert – a Scan Tao lávaköves masszás pedig ezt veszi alapul. Az akupunktúrás pontokra felmelegített lávakövekkel fejtenek ki finom nyomást, ezáltal energiával töltve fel a testet. Felejthetetlen élmény! (90 perc/12900 Ft)


Szerző: Urbán Boglárka

A legpihentetőbb budapesti spákat a márciusi InStyle-ban keresd - szerezd be még ma!


Kép

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!