Az orvosok egyetértenek: Tényleg ez a legjobb étel a ráncok eltüntetésére

Az orvosok egyetértenek: Tényleg ez a legjobb étel a ráncok eltüntetésére
Forrás: Fórum Hungary
Facebook
Twitter
Pinterest

Ne csak a krémekben keresd a fiatalság titkát!

Minden nő életében eljön az a pillanat, mikor reggel tükörbe néz, és konstatálja, bizony, a szarkalábak és a ráncok egyre csak sokasodnak. Szerencsére abban a korban élünk, mikor hiúságunk ellenszereként nagyon sok praktikát vethetünk be. Az interneten százával találunk a témával foglalkozó webshopokat, és ott vannak a drogériák is tele rengeteg féle és fajta termékkel mindenféle bőrtípusra. De mi van akkor ha nem szeretnénk elveszni a ráncok elleni harc sűrű erdejében, és egy olyan praktikához szeretnénk nyúlni ami természetesebb, összeköti a kellemest a hasznossal, és nem utolsó sorban, az orvosok egyöntetű véleménye alapján, ez a legjobb módszer, hogy egy lépéssel bőrünk elöregedése előtt járjunk.

Az avokádó jelenleg is az egyik legfelkapottabb, legsokrétűbb gyümölcs, de nem csak íze és az egészségre gyakorolt hatása miatt érdemes fogyasztani. Trista Best, a Balance One amerikai székhelyű cég dietetikusa szerint:

Az avokádót naponta kell enni, mert az általános egészség megőrzése mellett segít a ráncok lekűzdésében is.

Kép

Nem mond újat senkinek a tény, amit megeszünk, ugyanolyan fontos, mint az, amit az arcunkra kenünk. Ezeket az ételeket több szempont alapján kell kiválasztanunk. Antioxidáns és vitamin tartalmukon túl, a kollagén termelésének elősegítése is szempont.

A szervezetünk természetes úton is állít elő E-vitamint, amit faggyú formájában juttat a bőr pórusain keresztül a felszínére. A megfelelő faggyú termelés biztosít feszes, élénk és ragyogó bőrt. Mondani sem kell, az avokádó - többek közt - rendkívül gazdag E-vitamin forrás.

Az avokádó különösen jó azok számára, akik száraz bőrtípussal rendelkeznek, mert az ő szervezetük nem termel kellő mennyiségű E-vitamint, ami ráncokhoz, sötét foltokhoz , és gyulladáshoz vezethet

- teszi hozzá Trista.

Ezen kívül az avokádó C-vitamin tartalma miatt segíti a méregtelenítést is, ami jótékony hatást gyakorol a vesénk és a májunk számára. Ez a két szerv felelős a szabad gyökök és a szervezetben található méreganyagok eltávolítására, ami kevesebb ráncot, és szebb, ragyogóbb arcbőrt eredményez. És valljuk be az avokádó finom is, tehát ez egy win-win szituáció!

És ezt láttad már?

Galéria / 5 kép

5 kortalan sztár titkos szépségtrükkje

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok