Ő Aang az Avatár: Az utolsó léghajlítóban: Így néz ki Gordon Comrier a valóságban!

Ő Aang az Avatár: Az utolsó léghajlítóban: Így néz ki Gordon Comrier a valóságban!
Forrás: Netflix

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Ilyen cuki kiskamasz az Avatár: Az utolsó léghajlító című sorozat főszereplője, Gordon Comrier.

Február 22-én debütált a Netflixen az Avatár: Az utolsó léghajlító című fantasy-kaland sorozat, amelyet még 2018-ban lengettek be a rajongóknak, szóval elég sokat kellett várniuk rá. A produkció alapjául a 2005-2008 között futott Avatár: Aang legendája című rajzfilmsorozat szolgált, amit annak idején a közönség és a kritikusok egyaránt imádtak.

A történet főszereplője egy 12 éves fiú, Aang, akit Gordon Cormier alakít, arra született, hogy véget vessen a háborúnak és elhozza a békét egy háború által feldúlt világba, ő ugyanis nem más, mint maga az Avatár. Különleges képességeinek köszönhetően mind a négy elemi erővel képes bánni, a győzelemhez pedig szüksége is van arra, hogy a léghajlításon túl megtanuljon bánni a vízzel, földdel és tűzzel is. Kalandjai során hű társak kísérik, egy testvérpár a Víz Népéből, Katara és Sokka.

Gordon Comrier Aang megformálója az Avatár: Az utolsó léghajlítóban

A Fülöp-szigeteki származású Gordon Comrier 2009-ben született Kanadában, itt is nevelkedett és már egészen kiskorában elkezdte érdekelni a színészet. Szerencsére szülei támogatták álmai megvalósításában, így 2018-ban szerepelhetett a Lost In Space - Elveszve az űrben című sorozat egyik epizódjában, 2020-ban pedig a The Stand című minisorozatban tűnt fel. A Netflixnél felfigyeltek tehetségére, így neki adták az Avatár: Az utolsó léghajlító főszerepét, ő lett Aaang Avatár.

Gordon Comrier jelen van az Instagramon is, oldalán feltűntették, szülői felügyelet alatt áll. A színészpalántát közel 150 ezren követik, posztjai többnyire az Avatár: Az utolsó léghajlítóról szólnak, de olykor más, „kamaszos” fotókat, szelfiket is közzétesz. A sorozat debütálásakor például ezt írta egy kép mellé: „Hatalmas megtiszteltetés volt, hogy én játszhattam el Aang szerepét az Avatár: Az utolsó léghajlítóban, a Netflixen. Az pedig talán még nagyobb, hogy ilyen hihetetlenül nagyszerű színészekkel és színésznőkkel dolgozhattam együtt, akik velem együtt csinálták végig az elmúlt pár évet. Ian Ousley, Kiawentiio és Dallas Liu, mind csodálatos barátok és nagyszerű emberek. Nagyon szeretlek titeket srácok és örülök, hogy együtt dolgozhattunk. Ennél jobb éveket egy 14 éves sem kívánhatott volna! Mindenkinek köszönöm, aki segítette a karrieremet, és mindenkinek köszönöm, aki velem volt ezen a csodás úton. Szeretlek titeket!” – örvendezett Gordon, akinek bizonyára nem ez volt az egyetlen komoly szerepe, várhatóan most még több felkérést kap majd.

Az Avatárból korábban egy kevésbé sikerült film is készült, íme néhány hasonló példa, ahol a film bukott, a sorozat viszont tartolt a nézők szerint!

Galéria / 6 kép

6 sorozat, ami jobb lett, mint az alapját adó film

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!

Kép
Életmód

Ezeket próbáld ki reggel: 9 étel, ami nagyobb energialöketet ad, mint a kávé

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!