Micsoda választás! Újabb hírességgel bővült a Dűne 2 szereplőinek listája

Micsoda választás! Újabb hírességgel bővült a Dűne 2 szereplőinek listája
Forrás: InterCom
Facebook
Twitter
Pinterest

Ráadásul nem is akárkinek a szerepében láthatjuk majd viszont az ifjú tehetséget.

Persze a filmpremierrel járó vörös szőnyeges események is bőven adtak témát a Dűne első része körüli felhajtásban, ám nem szabad szó nélkül elmenni amellett sem, hogy a hangzatos szereplőgárdán túl egy nagyon jó alkotás is született. A készítők méltó módon vitték tovább azt a mítoszt, amit az eredeti, 1984-es filmben tökéletesen lefektettek. Az új 155 percesre vágott mű pedig nemcsak a rajongókat győzte meg, hanem a szakma nagyjait is. Olyannyira, hogy a Dűne most 10 Oscar-jelöléssel a zsebében várja a március 28-ai díjkiosztót.

A film második része körüli előkészületek már javában zajlanak és bár majd csak idén ősszel kezdik el a forgatást, a legújabb szereplőkről szóló hírek már egyre biztosabb lábakon állnak. Sokan már biztosra veszik, hogy Florence Pugh mellett, Austin Butler is szerepet kap majd a film második részében. Cindy Crawford lányának, Kaianak aktuális pasiját Feyd Rautha szerepében láthatjuk majd, ha hinni lehet a pletykáknak - az eredeti alkotásban egyébként Sting testesítette meg ezt a karaktert.

A többek közt a Carrie naplójával ismertté vált srác 2019-ben már a Volt egyszer egy... Hollywoodban is bizonyította tehetségét, így nem meglepő az sem, hogy az idén nyáron a mozikba kerülő Elvis című filmben rá osztották a Rock 'n' Roll királyának szerepét. A 30 éves színésznek tehát minden esélye megvan arra, hogy generációjának egyik legnagyobb színészévé váljon és ehhez a Dűne második része is tökéletes állomásnak bizonyul.


És ezt láttad már?

Galéria / 9 kép

A '80-as évek legemlékezetesebb futurisztikus trendpillanatai

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok