Ashley Graham elmesélte, hogy majdnem belehalt az otthonszülésbe

Ashley Graham
Forrás: Frazer Harrison/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A világhírű plus-size modell januárban adott életet fiainak, Malachinak és Romannak.

Három és fél órás vajúdás után Ashley Graham megszülte ugyan a fiait, de aztán nem érezte jól magát, és elájult. Később megtudta, hogy súlyos vérzése alakult ki.

Arra emlékszem, hogy valaki finoman megérinti a nyakam…erről később kiderült, hogy a pulzusom ellenőrizték, dereng, hogy a férjem fogja a kezem és imádkozik, suttog a fülembe és éreztem egy tűszúrást is. Közben sötétséget láttam és csillagnak tűnő, fénylő dolgokat.

Amikor újra magához tért, a körülötte lévő szakemberek nyugtatgatták, hogy már minden rendben, de sejtette, hogy valami baj történt. Látta a rengeteg vért maga körül, végül sírásban tört ki. Azt mondta, ez már a megkönnyebbülés és az érzelmi katarzis volt, ami kijött belőle.

Történetét azért mesélte most el ilyen őszintén, hogy tudják az édesanyák, lehetnek komplikációk, de nincsenek egyedül a bajban. És bár ő a body positive gondolkodás nagykövete, elismeri, hogy minden nap küzd egyelőre a saját teste elfogadásával és azzal is, hogy feldolgozza a traumát, ami szülés közben érte. Nem érzi még komfortosan magát a bőrében és lelkileg sem kiegyensúlyozott, de hálás, hogy három gyermek édesanyja.

Ashley-nek az ikrek mellett van egy kétéves fia, Isaac is.

Ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

Híres nők, akik 2022-ben adnak életet gyermeküknek

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.