Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A 30 éves jubileumi kollekció névadója és arca Claudia Schiffer így vall a közös munkáról:

Németországban nőttem fel, az ARTDECO ott egész egyszerűen a leghíresebb és legmegbízhatóbb név a kozmetikai termékek piacán. Egy olyan márka, mely ott hevert anyukám pipereasztalán is, amikor én gyermek voltam és amikor elkezdtem eljárni barátaimmal, az ő kék ARTDECO szemhéjpúderét vettem kölcsön a sminkem elkészítéséhez. Egy ilyen céggel együttdolgozni több mint izgalmas.

- Claudia Schiffer

A világ egyik legismertebb szépség- és divatikonja, Claudia Schiffer több, mint 1000 címlapfotót tudhat magáénak – többek között a Time magazinban, a Rolling Stone-ban. A 30 éves pályafutása alatt számtalan nagy márkához adta az arcát: Chanel, Dolce & Gabbana, Balmain, Guess, Alberta Ferretti, Yves Saint Laurent, Salvatore Ferragamo, Ralph Lauren, Louis Vuitton és Valentino, csak hogy a legnagyobbakat említsük.

A 17 éves korában, egy német éjszakai bárban felfedezett Claudia Schiffer az elmúlt évtizedek egyik legikonikusabb alakjává vált a modellek világában. Láthattuk ahogyan szégyenlős, esetlen tinédzserből világszerte elismert divat- és szépségikonná alakul. Ez a fejlődés nagyrészben a make-up világával való kapcsolatának is köszönhető és eme káprázatos pályafutás alatt összegyűjtött tapasztalatai nyomán idén megalkotta saját, limitált kiadású make-up kollekcióját. Claudia Schiffer Make Up – Claudia’ Beauty Secrets for ARTDECO, a nagyszerű német make-up márka az ARTDECO-val együttműködve, karrierjének 30 éves jubileuma alkalmából 2017 szeptemberében jelenik meg.

Amikor elkezdtem modellkedni, nagyon szégyenlős voltam a kifutón, mert mindenki engem nézett. Amint azonban felraktam a sminkemet képes voltam egészen más lenni. Minél drámaibb volt a sminkem annál jobban tudtam botrányos és szexi lenni.

- árulta el a színésznő.

Miután megnéztem az elkészült fotókat azt gondoltam: ezt nem hiszem el, hogy ez én vagyok. Claudia órákat vett a világ leghíresebb sminkmestereitől kollekciója megalkotásához. Akár csak egy kávézóba ugrasz le, vagy a vörös szőnyegen kell végigvonulnod,

Claudia egy olyan kollekciót álmodott meg, amellyel bármilyen alkalomra tökéletes smink készíthető.

Kép

A Claudia Schiffer Make Up a kifutók divatjának és a könnyen használható professzionális sminknek az egyvelege, melyet az ARTDECO a legnagyobb szakértelemmel fejlesztett és gyártott. A termékeket kifinomult megjelenés jellemzi: púderrózsaszín alap arany kerettel, melyet vezető dizájnerek alkottak.

A LUXURIOUS VOLUME MASCARA minden szempillához alkalmas, hosszantartó és nem pereg le, kontaktlencsét viselők és érzékeny szeműek is használhatják, hiszen nem tartalmaz parabent.Tökéletes választás a szemöldök hangsúlyozására az illatanyag- és parabenmentes. A LUXURIOUS VOLUME MASCARA dúsítja, hangsúlyozza és szépen íveli a szempillákat. Már egy rétegben alkalmazva is minden egyes pillának növeli a vastagságát, dúsító textúrának köszönhetően egyesével öleli körül, dúsítja és egyben szétválasztja azokat. Pálmaolaj és ricinus olaj tartalmának köszönhetően kivételesen krémes állagú spirál, mely a pillákat puhává és ápolttá varázsolja. A ''Jet'' No. 1 árnyalat ultrafekete színpigmentjei drámaian fekete színt kölcsönöznek a szempilláknak. Hengeres keféje tökéletesen illik a festék textúrájához, a tövektől a szempillavégekig tökéletesen befedi, dúsítja és szétválasztja a pillákat.

Kép

A magasfényű KÖRÖMLAKK szabadalmaztatott összetevőket tartalmaz, melyek garantálják a hosszantartó eredményt. Tökéletes fedésű, magas pigmenttartalmú körömlakk, mely elnyeli az UV sugarakat, ezáltal védi a körmöket a kifakulástól és a sárgulástól. Egy és két rétegben is felvihető, a kívánt színerősségtől függően. A finomat lekerekített, lapos ecsetnek köszönhetően könnyen és precízen haználható. A magas minőségű szintetikus anyagből készült sörte a gyorsan száradó textúra tökéletes kiegészítője. A ''Kingsman'' No. 170 egy vibráló, vörös árnyalat. A KÖRÖMLAKK A, C és E vitamin tartalmaz, melyek táplálják a körmöket. Klinikailag tesztelt termék.

Kép

A CREAMY EYE SHADOW magas minőségű, erősen pigmentált, hosszantartó krémes szemhéjpúder, melynek púderes-krémes textúrája a felvitel után bársonyosan lágy állagúvá alakul, ezáltal könnyen eloszlatható a szemhéjon. Különleges hatás érhető el a matt és gyöngyház-ragyogású színek alkalmazásával.

Kép

A paraben-és parfümmentes szemhéjpúder fedése a kívánt eredménytől függően alakítható. Elérhető No. 10 “raven” fekete, No. 30 “cornflower” kék, No. 35 “Moss” zöld és No. 40 “tawny” narancs színekben.

Tudtad?


Az ARTDECO márkát Helmut Baurecht alapította 1985-ben. Immáron 15 éve Németország vezető sminkmárkája, amit azóta világszerte 78 országban hölgyek százezrei választanak bizalommal nap mint nap.

Termékei egyedülállóan széles választékban állnak a szépség szolgálatába: végtelenbe nyúló árnyalataival, limitált kiadású és speciális kollekcióival, valamint az egyénileg összeállítható Beauty Box-ok segítségével személyre szabottan választhatjuk ki az egyéniségünknek leginkább megfelelő termékeket.

Az ARTDECO Claudia Schiffer kollekciója elérhető az Artdeco termékeket forgalmazó Müller, Douglas és Marionnaud üzletekben.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép
Életmód
Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott tavaszra!

Kép
Sztárok

Sokkoló, hogy a gyógyíthatatlan beteg Christina Applegate milyen vírust kapott el egy éttermi saláta miatt

Christina Applegate nem rég tudatta a rajongóival, hogy szklerózis multiplexszel élő, most pedig arról vallott, hogy súlyos betegséget kapott egy fertőzött salátától.

Kép
Shopping

9 outfit Monica Geller ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Oké, Rachel Green dolgozott a divatszakmában, de azért szó sincs arról, hogy Courteney Cox stílusát ne lenne érdemes lemásolnod!