Anya Taylor-Joy élete eddigi legszebb ruhájába bújt a vörös szőnyegen

Anya Taylor-Joy élete eddigi legszebb ruhájába bújt a vörös szőnyegen
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

A vezércsel sztárját nem véletlenül szemelte ki a Dior magának!

Anya Taylor-Joy-t kétségtelenül A vezércsel című sorozat indította el a világhírnév felé, és bár a mai napig örömmel válaszol a kíváncsi riporterek sakkal kapcsolatos kérdéseire, közben mindent megtesz annak érdekében, hogy túllépjen azon a fekete-fehér négyzetek közé épült skatulyán, ahova a Netflix sorozata által került.

A 25 éves színésznő az elmúlt hónapokban a legszebb estélyi ruhákban vonult végig a világ legnívósabb filmfesztiváljainak vörös szőnyegén, bizonyítva azt is, hogy Hollywood mellett bizony a divat világában is könnyedén megállja a helyét, de ilyen varázslatos még sosem volt.

Tegnap este Anya a legújabb filmje, a Utolsó éjszaka a Sohóban Los Angeles-i premierjén bizonyította, hogy a Dior a lehető legtökéletesebb nagykövetre talált a személyében, és bizony az arany estélyi nem csak az Oscar-gála kiváltsága.

Kép
forrás: gettyimages.com

Edgar Wright új filmjét november 4-én mutatják be itthon. Az igencsak különleges történetszállal megírt múlt és jelen között ingázó alkotásban Anna Taylor-Joy egy '60-as évekbeli feltörekvő énekesnőt alakít, ennek köszönhetően pedig pár napja napvilágra került egy filmben felcsendülő dal, a Downtown is, amit maga a színésznő ad elő. Az 1964-es dalt eredetileg Petula Clark nevéhez köthető, utána olyan elismert előadóművészek dolgozták fel, mint Frank Sinatra vagy Dolly Parton. Így most ezzel a dallal búcsúznánk...


És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

10 híresség, aki egy filmszerep kedvéért tanult meg énekelni

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok