„Ez volt az egyik legjobb dolog, ami valaha is történt az életemben” - Antonio Banderas őszintén mesélt szívinfarktusáról

„Ez volt az egyik legjobb dolog, ami valaha is történt az életemben” - Antonio Banderas őszintén mesélt szívinfarktusáról
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Antonio Banderas először beszélt életének egyik sorsfordító fejezetéről.

Antonio Banderas még 2017 januárjában kapott szívinfarktust, és szerencséjére akkori barátnője, Nicole Kimpel gyorsan realizálta a helyzet súlyosságát, így sikerült időben cselekednie, ezzel pedig megmentette a színész életét. Az eset után három stentet helyeztek be a sztár artériáiba, aminek köszönhetően ma már ugyanolyan teljes életet élhet, mint egykoron.

December 8-án mutatták be itthon A Csizmás, a kandúr: az utolsó kívánság című animációs filmet, aminek kapcsán a forgalmazó egy kisebb sajtóeseményt szervezett, ahol Antonio Banderas az elkészült alkotás mellett többek közt arról is mesélt, hogy az öt évvel ezelőtt történtek visszafordíthatatlanul is megváltoztatták az életét, így ma már egészen más emberként áll hozzá a dolgokhoz.

Rájöttem, hogy valószínűleg ez volt az egyik legjobb dolog, ami valaha is történt az életemben, mert megértettem, hogy azok a dolgok, amelyek nem voltak fontosak és nap mint nap aggódtam miattuk, értelmetlenek. Azt gondoltam, miért aggódom emiatt, ha meg fogok halni? Mindig is tudtam, hogy meg fogok halni, de akkor meg is tapasztaltam, láttam

- mondta.

Majd hozzátette, hogy azóta több időt tölt Stella lányával és elkezdett elszakadni azoktól a dolgoktól, amiket ahogy ő fogalmazott „korábban fontosnak tartottam, de nem igazán voltak azok”.

A 62 éves színész örömmel tért vissza ismét Csizmás Kandúr karakterének hangjaként a Shrek-univerzumhoz, mellette pedig olyan sztárok mondtak igent a történetre, mint Salma Hayek vagy Florence Pugh. A kritikákat elnézve nagyon úgy tűnik, hogy DreamWorks csapatával közösen sikerült egy emlékezetes egészestés animációs filmet létrehozniuk.

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Ilyen gyönyörű nő lett Antonio Banderas lánya

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!