Antonio Banderas szerelmes tiniként mosolygott barátnője oldalán a Velencei Filmfesztiválon

Facebook
Twitter
Pinterest

A spanyol színészt megfiatalítja a szerelem!

Az elmúlt napokban a Velencei Filmfesztivál tartja lázban a nemzetközi sajtót, ami a szakmai elismerések mellett minden évben képes vörös szőnyeg témában is bizonyítani. Penélope Cruz például már a fesztivál nyitónapján túlragyogott mindenkit, de Zoe Saldana is megadta a módját annak, hogy hosszú idő után ismét a vörös szőnyegre léphetett. És ha ez nem lenne elég, Helen Mirren és Palvin Barbi is okot adott arra, hogy jó pár hosszú pillanat erejéig megálljon körülöttük a levegő!

A hölgykoszorú után pedig most következzen egy úriember Antonio Banderas személyében, akit nemcsak a szerencsés gének, de minden bizonnyal a szerelem is fiatalon tart. A 61 éves színész és 39 éves barátnője, Nicole Kimpel immáron több mint 7 éve alkotnak egy párt, a fotók tanúsága szerint pedig a hetes szám köré épült babona őket messziről elkerüli és még mindig ugyanolyan szerelmesek egymásba, mint kapcsolatuk kezdetén.

A spanyol színész egyébként Penélope Cruzzal közös új vígjátéka, az Official Competition kedvéért utazott Velencébe, ahol nem csak egy estét maradtak párjával...

Kép
forrás: gettyimages.com

A nagy felhajtás ellenére pedig pár gratuláló puszi erejéig minden bizonnyal Antonio összefutott egykori nevelt lányával is a fesztiválon! Melanie Griffith és Don Johnson egyetlen közös gyermeke, Dakota Johnson ugyanis új filmje, a The Lost Daughter premierjére érkezett, amire egy áttetsző, ezüst színben és kövekben pompázó csodaszép Gucci estélyit választott.

Kép
forrás: gettyimages.com

És ezt láttad már?

Galéria / 11 kép

A 78. Velencei Filmfesztivál legszebb vörös szőnyeges pillanatai

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép
Sztárok

7 híres ember, aki úgy döntött, hogy nem házasodik újra, és hűséges marad házastársa halála után is

Az állatvilágban gyakori, de az emberi társadalomban ritka madár az, aki valóban egy életre választ magának párt, és ha a másik elmegy, akkor örökre özvegy marad.