Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót
Forrás: Answear.LAB / BE SHERO

Szépség

Az 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Kihívásokkal teli időkben pont olyan hősnőkre van szükség, mint amilyen te vagy - szögezi le az Answear.LAB a BE SHERO kollekció bevezetése kapcsán. A darabok dizájnja mögött Magdalena Pankiewicz illusztrátort köszönthetjük, ihletői között pedig a történelem ismert női hőseit.

Felvétel, tessék! A kamera most a hősnőkre irányul, akik megannyi formában és alakban jelennek meg a reflektorfényben. Erejük tükröződik karakterükben, képességeikben, tehetségükben. Bár az élet különböző forgatókönyvet írt számukra, amikben a meghökkentő fordulatok legalább olyan gyakoriak, mint egy-egy jó akciófilmben, ők a nehézségek legyőzése közben is megőrzik higgadtságukat, nyugalmukat, és továbbra is kitartóan haladnak céljaik felé.

Kép
forrás: Answear.LAB / BE SHERO

Minden Answear.LAB kollekció egy nőkről szóló történet. A divaton keresztül fontos témákra irányítjuk a figyelmet, inspirációt és motivációt adunk. Ebben a történetben a nőket arra bátorítjuk, hogy higgyenek saját erejükben, vegyék kezükbe az irányítást, és hallassák hangjukat tisztán és hangosan. A BE SHERO kollekció a függetlenséget dicsőíti, az erőt, ami ahhoz kell, hogy saját értékeink szerint éljünk, valamint a nőies enrgiát, aminek segtségével úgy változtathatjuk meg a világot, hogy közben önmagunk maradunk.

- Aga Wojnicka, az ANSWEAR koordinátora
Kép
forrás: Answear.LAB / BE SHERO

Minden SHERO a saját életének csillaga, a hősnő. A SHERO nem üldögél tétlenül, és nem sajnálja önmagát. A SHERO nem engedi, hogy rosszul bánjanak vele. Nem tűri, hogy mások diktáljanak vagy hogy ítélkezzenek felette. Ha elbukik, talpra áll, és erősebb, mint valaha. Kézben tartja az életét, és minden álmát beteljesíti. Olyan, amilyen te is lehetsz.

Légy hősnő, BE SHERO!

Légy eredeti, ne vedd magad túl komolyan és sose feledkezz el a gyökereidről - üzeni az Answear.LAB. A kollekció darabjai az értékeikhez és stílusukhoz hű egyéniségekhez szólnak, az alkotók pedig olyan nőkhöz nyúltak inspirációképpen, akiknek jellemüknek és akaraterejüknek köszönhetően mindig hűek maradtak önmagukhoz. Rosa Parks, Coco Chanel, Georgia O’Keefe, Simone de Beauvoir annak szentelte életét, hogy a világ egy jobb hellyé váljon. Eredeti stílussal és elképzeléssel bíró látnokok voltak, ezért lettek igazi SHEROk és példaképek a következő női generációk számára.

Kép
forrás: Answear.LAB / BE SHERO

A BE SHERO kollekcióból a kortárs hősnők sem hiányozhatnak, ezért a márka Magdalena Pankiewicz-t kérte fel a közös munkára. Magdalena olyan illusztrátor, aki tökéletesen érzi a nők erejét, akinek munkái eddig női problémákat érintő cikkeket és könyveket kísértek, de most már a BE SHERO pólókon is megtalálhatók. A kollekcióhoz a művész öt színes, erőtől duzzadó grafikát készített.

Kép
forrás: Answear.LAB / BE SHERO

Illusztrációimban mindig a nő a legfontosabb, a nő világa és érzelmei teljes skálája. Így az Answear.LAB számára készült illusztrációkhoz a mai lázadóktól nyertem az inspirációt - az ellenállóktól, a magabiztosaktól, akik tudják, mit várnak az élettől. Ezzel a sorozattal a fiatal generáció lányait szerettem volna az önálló cselekvésre ösztönözni, hogy helyezzék önmagukat az első helyre, és hogy megérezzék, mi mindannyian Lázadó Lányok közösséget alkotjuk.

- Magdalena Pankiewicz
Kép
forrás: Answear.LAB / BE SHERO

A BE SHERO kollekció kizárólag online érhető el: https://answear.hu/s/be-shero

Kattints a galériánkra és marülj el a BE SHERO kollekció darabjaiban!

Galéria / 23 kép

Answear.LAB - BE SHERO kollekció

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

Az 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Stílus

Eláll a lélegzet! Mutatjuk a 2024-es cannes-i filmfesztivál legcsodásabb ruhakölteményeit

Szombaton ért véget a cannes-i fesztivál, ami hűen magához, ismét számos emlékezetes vörös szőnyeges pillanatot hagyott az utókorra.

Kép
Életmód

Fogadjunk, hogy eddig te sem vetted észre! Íme 10 meglepő utalás, amit a Disney elrejtett a rajzfilmjeiben

Fogadjunk, hogy eddig te sem vetted észre! Mutatjuk a rejtett utalásokat és "easter eggeket" a Disney-rajzfilmekben!

Kép
Életmód

10 meglepő tényező, ami növelheti a bőrrák kialakulásának kockázatát: egy friss kutatás megdöbbentő felfedezést tett

Hajlamosak vagyunk arra, hogy a bőrrák kialakulásának kockázatát kizárólag a napozással, szoláriumozással kapcsoljuk össze. Azonban ez tévhit, számos tényező növelheti a bőrrák kialakulásának kockázatát, és némelyikről bizonyosan még nem is hallottál. Mutatjuk is, melyek ezek!

Kép
Életmód

Óriási hiba: Egész életünkben rosszul mostuk az epret! Így csináld, hogy tovább friss maradjon!

Ha eddig azt hitted, az epermosást nem lehet elrontani, sajnos tévedtél! Mutatjuk, hogy csinálják a profik!

Kép
Életmód

A híres táncosnő elárulta lapos hasának titkát: ezt fogyasztja minden reggel!

Ezt edd edzés után, ha olyan lapos hasat szeretnél, mint amilyennel a híres táncosnő, Julianne Hough büszkélkedhet!

Kép
Életmód

Leckének sem utolsók: 8 film, ami arra inspirál, hogy szeresd magadat

Ezek a filmek nemcsak abban segítenek, hogy elfogadd és szeresd önmagad, hanem abban is, hogy észrevedd a körülötted lévő emberek néha láthatatlan, de segítő szándékát is.