Anne Hathaway mázlija: egy hollywoodi csillag HÁROMSZOR utasította el Az ördög Pradát visel főszerepét

sztár, sztárok,
Forrás: Stephane Cardinale/Corbis via Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Anne Hathaway és Meryl Streep nélkül holtbiztos, hogy nagyon más lett volna Az ördög Pradát visel. Pedig picin múlt, hogy nem egy másik filmcsillag kapta Andy Sachs szerepét!

Anne Hathaway egyszerűen fantasztikus volt Az ördög Pradát visel című filmben, ám nem neki szánták a főszerepet, hanem a gyönyörű Rachel McAdamsnek. A színésznőt kérték fel először Az ördög Pradát visel főszerepére.

Most azonban, a film 15. születésnapja alkalmából David Frankel rendező elmesélte, hogy a 42 éves McAdams háromszor is visszautasította a szerepet, amit végül 4 évvel fiatalabb kolléganője kapott meg.

A rendező szerint a stúdió mindenképp Rachelt akarta főszereplőnek, mert akkoriban hatalmas sikere volt a Szerelmünk lapjainak és a Bajos csajoknak is, a közönség odáig volt a filmcsillagért.

Ám állítólag amennyire a stúdió Rachelt akarta, ő viszont épp annyira nem akarta a filmet, és hiába küzdöttek érte, három alkalommal is nemet mondott. Ez után előkerült még Scarlett Johansson, Natalie Portman, Kate Hudson és Kirsten Dunst neve is, ám Anne Hathaway küzdött a legkitartóbban. Sőt, Meryl Streep is azt javasolta, hogy Anne legyen a befutó: tehetségesnek gondolta a lányt, és tetszett neki a Túl a barátságon című filmben is.

Azóta az is kiderült, hogy maga a történet is nagyon más lett volna eredetileg: Miranda Priestly egy sokkal, de sokkal gonoszabb hősnő lett volna a filmben, és az egész történet lényegesen szatirikusabb, negatívabb lett volna. Ám szerencsére a stúdió beadta a derekát a rendező, David Franjkel kérésére, és megbízták Aline Brosh McKennat (27 idegen igen, Szörnyella), hogy írjon új forgatókönyvet. A többi pedig már történelem...

Galéria / 10 kép

10 dolog, amit eddig nem tudtál Az ördög Pradát viselről

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Életmód

A 10 legjobb romantikus film, ami 2023-ban érkezik a mozikba

Ha romantikára vágysz, akkor ezeket ne hagyd ki 2023-ban!

Kép
Stílus

10 öltözködési trükk, ami kegyetlenül többnek mutat a valódi korodnál, és 10, amivel bátran letagadhatsz 10 évet a korodból

Ezek a stílustippek gyorsan segíthetnek abban, hogy egészen új szintre helyezd a megjelenésedet!

Kép
Sztárok

Tudtad? A The Last of Us sztárjának öccse közel 3 éve transznemű nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép
Stílus

10 kedvenc trendünk, ami már nem lesz divat 2023-ban - ezek jönnek helyettük!

A búcsú bár szinte biztos, hogy nem örökre szól, de ettől függetlenül most érdemes elfelejtened ezeket a trendeket!

Kép
Sztárok

Tényleg visszafelé öregszik! Az 56 éves Salma Hayek fehérneműben érkezett új filmje premierjére - FOTÓK

Salma Hayek a tőle megszokott módon, újfent egy látványos darab mellett tette le a voksát.