Tudtad? Anne Hathaway ezért bánja, hogy karrierje kezdetén nem változtatott nevet

Tudtad? Anne Hathaway ezért bánja, hogy karrierje kezdetén nem változtatott nevet
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Anne Hathaway azt mondja, bár nem szereti, ha ezen a néven hívják, de nem tudott jobbat.

Anne Hathaway 16 éves volt, amikor megkapta első filmes szerepét kapott a Légy valódi! című sorozatban, 2 évvel később pedig már a Neveletlen hercegnő premierjét ünnepelte, így mondhatni viszonylag gyorsan sikerült neki az a nagy áttörés, amiről sokan hosszú évekig csak álmodoznak, és bár minden adott ahhoz, hogy karrierje és boldogsága teljes legyen, ám még egy ilyen sikersztoriban is található olyan részlet, amit a színésznő ma már megbánt.

A most 40 éves sztárnak ugyanis nem annyira tetszik a neve. Persze ilyenkor automatikus felmerül bennünk a gondolat, hogy ha ennyire idegenkedik tőle, akkor miért nem vett fel a kezdetek kezdetén egy másik nevet? Nos, a válasz meglepően egyszerű: megtette volna, ha tudta volna, hogy ez lehetséges. Mivel fiatalon csöppent a showbiznisz világába, így nem is gondolt erre, és csak jóval később jutott ez eszébe, amikor a világszerte már mindenki Anne Hathaway-ként ismerte.

„14 éves voltam, amikor egy reklámot forgattam, és ki kellett váltanom a SAG-kártyámat, ekkor megkérdezték tőlem: »Mi legyen a neved?«. Persze akkoriban ez a kérdés egy kicsit furcsa volt egy 14 éves lány számára, így azt mondtam: »Hát legyen a saját nevem, a nevem Anne Hathaway«. Jó választásnak tűnt, de eszembe sem jutott, hogy életem hátralévő részében az emberek Anne-nek hívnak majd” - mesélte egy interjúban.

Majd a színésznő így gyorsan pontot téve a dolgok végére, elő is állt egy nagyon egyszerű magyarázattal...

„Az egyetlen személy, aki Anne-nak hív, az az anyukám, és ezt is csak akkor teszi, ha nagyon dühös, mármint tényleg nagyon dühös rám. Tehát minden alkalommal, amikor kilépek a nyilvánosság elé, és valaki a nevemen szólít, azt hiszem, hogy kiabálni fognak velem. Azt mondják »Anne!«, én pedig azt mondom: »Mit? Mit csináltam?«”. - fejtette ki.

A The Tonight Show-ban Jimmy Fallon vendégeként elárulta, hogy mindenki Annie-nek hívja őt - kivéve persze az anyukáját a fentebb említett alkalmak során -, és a kollégái is mindig figyelnek arra, hogy inkább az általa preferált néven szólítsák, ő pedig örül annak, hogy így tényleg csak a nagy nyilvánosság előtt kell Anne-ként léteznie - így csipetnyi gyomorgörcs kíséretében.

És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

Híres emberek eredeti nevei

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép
Sztárok

7 híres ember, aki úgy döntött, hogy nem házasodik újra, és hűséges marad házastársa halála után is

Az állatvilágban gyakori, de az emberi társadalomban ritka madár az, aki valóban egy életre választ magának párt, és ha a másik elmegy, akkor örökre özvegy marad.