Angelina Jolie vadiúj tetoválásával üzent Brad Pittnek

angelina jolie, brad pitt
Forrás: Jason Merritt/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Mióta kiderült, hogy válnak, a viszonyuk kicsit sem látszik rendeződni.

Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekekért folytatott harca az elmúlt hetekben befejeződött. Bár a színésznő ragaszkodott ahhoz, hogy kizárólagos felügyeleti jog illesse őt meg, és elmondása szerint 3 gyermeke is Brad ellen szeretett volna vallani, végül a bíróság úgy döntött, hogy mindkettőjüket ugyanannyira megilleti ez a jog.

A színésznő az utóbbi napokban többször is meglátogatta exférjét, volt, hogy egyik fia társaságában, nemrég pedig a lesifotósok kiszúrták, hogy egy vadiúj tetkó is díszíti Angelina Jolie karját.

A minta olasz nyelven íródott, és az “Eppur si muove” feliratot tartalmazza magában, ami magyarul annyit tesz, hogy "És mégis mozog (a Föld)." Az idézet nem véletlenül ismerős, hiszen a legenda szerint Galileo Galileitől származik, aki halála előtt jelentette ki állítását, szavai pedig azt jelképezték, hogy az igazságot semmi sem tudja megváltoztatni, és egyszer úgyis minden beigazolódik.

Sokak szerint ez az idézet Angelina Jolie tetkója esetében egy üzenet Brad Pittnek, hiszen a színésznő úgy érezte, sosem kapott igazságos tárgyalásra lehetőséget, és nagyon megviselte, hogy végül exférje is felügyeleti jogot kapott.

Hollywoodban is megesik, hogy két ex között rossz viszony alakul ki. Az alábbi énekesek még egy dalban is beszóltak régi szerelmüknek!

Galéria / 10 kép

10 énekes, akik dalban szóltak be exüknek - Volt, aki nem finomkodott

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok