Angelina Jolie bemutatja: a ruha, amit idén nyáron minden nő számára kötelezővé tennénk

Angelina Jolie bemutatja: a ruha, amit idén nyáron minden nő számára kötelezővé tennénk
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Angelina Jolie ruhájának pont az egyszerűsége adja azt a bizonyos varázsát.

Angelina Jolie az utóbbi években igaz ritkán, de a vörös szőnyegen megmutatja kicsit izgalmasabb oldalát, ám a hétköznapokban egyértelműen nem szereti túlbonyolítani a dolgokat, és inkább a monokróm vonalon mozog, ha ruhaválasztásokról van szó. Ám mindennek megvan az előnye is, hiszen remek inspirációforrás lehet számunkra!
A 47 éves színésznőt nemrég Malibuban csípték el, amint éppen egy étteremből távozott, az alkalomra pedig egy fekete bordázott maxiruhát választott, amit a libbenő ujjrész, és az oldalán elhelyezkedő kivágások tettek egy csipetnyit izgalmassá. Angelina Jolie összeállításának többi darabja pedig nemcsak színében, de stílusában is nagyon jól illeszkedett ehhez a figyelemre méltóan laza, mégis elegáns ruhához, amiből a szakértők szerint minden nő gardróbjában ott lenne a helye egynek! És hogy miről is van szó? Hát a fekete maxiról!

Hiszen a színésznő fekete maxijában pont az a jó, hogy bármilyen alkalomra tökéletes, így csak a kiegészítőkön múlik az, hogy milyen irányba szeretnéd elvinni az összképet. Az Angie ruhájára jellemző cut-out részletek pedig a következő szezon egyik legnagyobb slágerének számítanak, így ha szeretnél szintet lépni ezen alapdarab tekintetében, akkor most ezt ne hagyd ki! Szóval mit gondolsz, neked is elnyerte a tetszésedet ez a sokféleképpen variálható ruha, és szívesen szereznél be te is egy hasonló kincset? Akkor van egy jó hírünk! A május 18-21. közt megrendezésre kerülő JOY-napokon az Answear weboldalán, minimum 23 000 Ft-os vásárlás esetén, az akcióban részt vevő teljes árú (fekete színnel jelölt) termékeket 25% kedvezménnyel vásárolhatod meg.

answear.LABÁr: 21.990 Ft - itt!
forrás: Answear
answear.LAB
Ár: 21.990 Ft - itt!
TwinsetÁr: 103.990 Ft - itt!
forrás: Answear
Twinset
Ár: 103.990 Ft - itt!
Tommy Hilfiger Ár: 64.990 Ft - itt!
forrás: Answear
Tommy Hilfiger
Ár: 64.990 Ft - itt!

Most pedig kattints tovább és mutatjuk, hogy mely alapdarabok azok, amik ma már elavultnak számítanak és mutatjuk, hogy milyen alternatívával helyettesítheted őket!

Galéria / 22 kép

11 alapdarab, amit bár sok nő szeret, de már nem divatos

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.