Meglepő szabályok, amiket Angelina Jolie gyerekei sosem szeghetnek meg

Meglepő szabályok, amiket Angelina Jolie gyerekei sosem szeghetnek meg
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Angelina Jolie nem csupán világhírű színésznő, hanem hatgyermekes anyuka is, méghozzá igen különleges szabályokkal!

Angelina Jolie 2005-ben, a Mr. és Mrs. Smith forgatásán ismerkedett meg Brad Pitt-tel, aki akkoriban bizony még Jennifer Aniston férje volt. A színész szinte azonnal elhagyta érte a Jóbarátok gyönyörű sztárját, 2006 elején pedig közösen bejelentették, Angie első vérszerinti babájukkal, Shiloh-val várandós. A színésznőnek ekkor már volt egy kambodzsai származású, örökbefogadott fia, Maddox, akit 2003 óta nevelt, illetve egy lánya, a 2005-ben született, etióp származású Zahara. 2007-ben a sztárpár újabb gyermeket fogadott örökbe, ekkor lett a család tagja az akkor hároméves vietnami származású Pax. Brangelina 2008-ban, Cannes-ban jelentette be a világsajtóban, hogy ismét szülői örömök elé néznek, és ikreik lesznek, Vivienne és Knox pedig még ebben az évben világra jöttek.

Mindezek fényében meglepő, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt csak 2014-ben házasodtak össze, arra pedig végképp senki sem számított, hogy alig két évvel később a színésznő beadja a válást. Azóta Angie egyedül neveli a gyerekeket, egy ilyen nagy család egyben tartásához pedig meglehetősen sajátságos nevelési szabályokat fejlesztett ki.

Tudd meg galériánkból, milyen elvek szerint élnek a Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekei!

Galéria / 6 kép

Angelina Jolie nevelési elvei

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.