Ezt nem gondoltuk volna! Angelina Jolie exférjének fia meglepő dolgokat mesélt a színésznőről

Ezt nem gondoltuk volna! Angelina Jolie exférjének fia meglepő dolgokat mesélt a színésznőről
Forrás: Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

A jó kapcsolat közel 20 év távlatában mit sem változott.

Angelina Jolie exférje hallatán sokaknak még mindig Brad Pitt neve ugrik be elsőnek, pedig a színésznő gyermekei apja előtt is volt már házas, egészen pontosan kétszer. Először 1996-ban Jonny Lee Millernek mondta ki a boldogító igent, ám végül 1999-ben elváltak útjaik, majd viszonylag gyorsan, 6 hétnyi ismeretség után 2000-ben ismét oltár elé állt, ekkor már Billy Bob Thorntonnal kötötte össze az életét és bár gyermekük sosem született, úgy látszik a színésznő a mai napig kötődik volt férje előző házasságából született gyermekeihez, azaz egészen pontosan egyhez mindenképpen.

Angelina Jolie mindössze 3 évig élt házasságban a többek közt a Tapló Télapóból megismert Billy Bob Thorntonnal. Viharos szerelmüket a híressé vált tetoválás mellett még olyan történtek tarkították, mint hogy összetartozásuk szimbólumaként kis fiolákban, nyakukban hordták egymás vérét, de az ajándékba adott sírhely gondolata sem állt messze tőlük. Házasságuknak végül közös örökbefogadott gyermekük, Maddox érkezése vetetett véget, ugyanis állítólag a színésznő sokkal többet foglalkozott a kisfiúval, mint kapcsolatukkal, így végül 2003-ban végleg elváltak.

Kép
forrás: Getty Images

Billy Bob Thornton legkisebb fia, a 27 éves Harry James Thornton épp egy amerikai valóságshowban, a Relatively Famous: Ranch Rules-ban szerepel és ennek kapcsán készítettek vele egy interjút a minap, ahol egy egész különleges infót osztott meg egykori mostohaanyjához fűződő kapcsolatáról...

A mai napig minden évben küld nekem karácsonyi ajándékokat és hasonlókat. Nem beszélek vele minden nap telefonon, de időnként azért keressük egymást.

- mesélte.

Illetve a régi közös vakációkról is mesélt...

Annyira menő volt. Minden héten elvitt minket kempingezni, és egyszer bérelt egy lakóautót is, azzal mentünk túrázni.

Billy Bob Thorntonnak már három gyermeke volt, amikor 2000-ben feleségül vette a 25 éves színésznőt, válásuk után pedig hamar rátalált a szerelem egy maszkmester hölgy személyében, akitől 2004-ben egy kislánya született. Angelina szerelmi életét pedig azt gondoljuk, hogy senkinek se kell bemutatni!


És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Sztárok, akik ki nem állhatják Angeline Jolie-t

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát! Gigi Hadid már most viseli a 2024-es év legtrendibb dzsekijét

Az apucipő után itt az apudzseki! Gigi Hadid kedvenc darabjának nagy jövőt jósolnak a stílusszakértők, így mutatjuk is, hogy hol szerezheted be a saját darabodat!

Kép
Életmód

10 csillagászati jelenség, amit mi már nem láthatunk az életünkben

Üstökösök, aszteroidák, új bolygó, jégkorszak és még sok más... Megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségek, amiket mi már valószínűleg nem fogunk látni az életünkben. Vagy inkább szerencsére?!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják a valaha élt legjobb színésznőnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand már nem hitt a szerelemben, az mégis rátalált - fotón a ritkán látott férje!

Barbra Streisand sokat csalódott, mielőtt megismerte álmai férfiját. Ő ritkán látott férje, James Brolin!

Kép
Életmód

Mutasd az alvásod, megmondom ki vagy! Alvásminőség javítása 12 egyszerű lépésben

Jó alváshoz idő kell – igen, de mi még? Alvásminőségünk nem csak a fáradtságérzetünkre, de fizikai és mentális egészségünkre, hangulatunkra is hatással van. Mindenki más-más óraszámot szán (tud szánni) az alvásra, sokan azonban nem is tudják, mennyire nem hatékonyan teszik mindezt. Mutatjuk, mivel lehet javítani a helyzeten!