Ezt nem gondoltuk volna! Angelina Jolie exférjének fia meglepő dolgokat mesélt a színésznőről

Ezt nem gondoltuk volna! Angelina Jolie exférjének fia meglepő dolgokat mesélt a színésznőről
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A jó kapcsolat közel 20 év távlatában mit sem változott.

Angelina Jolie exférje hallatán sokaknak még mindig Brad Pitt neve ugrik be elsőnek, pedig a színésznő gyermekei apja előtt is volt már házas, egészen pontosan kétszer. Először 1996-ban Jonny Lee Millernek mondta ki a boldogító igent, ám végül 1999-ben elváltak útjaik, majd viszonylag gyorsan, 6 hétnyi ismeretség után 2000-ben ismét oltár elé állt, ekkor már Billy Bob Thorntonnal kötötte össze az életét és bár gyermekük sosem született, úgy látszik a színésznő a mai napig kötődik volt férje előző házasságából született gyermekeihez, azaz egészen pontosan egyhez mindenképpen.

Angelina Jolie mindössze 3 évig élt házasságban a többek közt a Tapló Télapóból megismert Billy Bob Thorntonnal. Viharos szerelmüket a híressé vált tetoválás mellett még olyan történtek tarkították, mint hogy összetartozásuk szimbólumaként kis fiolákban, nyakukban hordták egymás vérét, de az ajándékba adott sírhely gondolata sem állt messze tőlük. Házasságuknak végül közös örökbefogadott gyermekük, Maddox érkezése vetetett véget, ugyanis állítólag a színésznő sokkal többet foglalkozott a kisfiúval, mint kapcsolatukkal, így végül 2003-ban végleg elváltak.

Kép
forrás: Getty Images

Billy Bob Thornton legkisebb fia, a 27 éves Harry James Thornton épp egy amerikai valóságshowban, a Relatively Famous: Ranch Rules-ban szerepel és ennek kapcsán készítettek vele egy interjút a minap, ahol egy egész különleges infót osztott meg egykori mostohaanyjához fűződő kapcsolatáról...

A mai napig minden évben küld nekem karácsonyi ajándékokat és hasonlókat. Nem beszélek vele minden nap telefonon, de időnként azért keressük egymást.

- mesélte.

Illetve a régi közös vakációkról is mesélt...

Annyira menő volt. Minden héten elvitt minket kempingezni, és egyszer bérelt egy lakóautót is, azzal mentünk túrázni.

Billy Bob Thorntonnak már három gyermeke volt, amikor 2000-ben feleségül vette a 25 éves színésznőt, válásuk után pedig hamar rátalált a szerelem egy maszkmester hölgy személyében, akitől 2004-ben egy kislánya született. Angelina szerelmi életét pedig azt gondoljuk, hogy senkinek se kell bemutatni!


És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Sztárok, akik ki nem állhatják Angelina Jolie-t (Jennifer Anistonon kívül...)

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép
Sztárok

7 híres ember, aki úgy döntött, hogy nem házasodik újra, és hűséges marad házastársa halála után is

Az állatvilágban gyakori, de az emberi társadalomban ritka madár az, aki valóban egy életre választ magának párt, és ha a másik elmegy, akkor örökre özvegy marad.