Kínos fotó! Angelina Jolie arca mindent elárult, mikor megpillantotta Jennifer Anistont a Golden Globe-on

Kínos fotó! Angelina Jolie arca mindent elárult, mikor megpillantotta Jennifer Anistont a Golden Globe-on

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Annyira tipikus ez a reakció!

Ritka alkalomnak lehettünk szemtanúi az idei Golden Globe-on, történt ugyanis, hogy Angelina Jolie és Jennifer Aniston először találkozott össze, mióta a hollywoodi álompár 2016-ban bejelentette a válást. A két színésznő nem kerülhette el, hogy egymás szemébe nézzen – vagy inkább ne nézzen? Mindjárt mutatjuk, hogyan oldották meg a helyzetet.

Mert igen, bár Angelina és Jennifer között sosem duzzadt akkorára a cicaharc, mint mondjuk Bella Hadid és Selena Gomez között, sokan azért egyértelműnek veszik, hogy a két színésznő nem szíveli egymást, és a róluk készült friss fotók arról árulkodnak az utálat nagyobb, mint gondoltuk.

És most figyelj, nem Jen részéről!

De hogyan is kezdődött? Valószínűleg elég kevesen vannak, akik nem ismerik Brad és Jennifer történetét, ami végül Angelinával ért véget. A Jóbarátok szőkesége és a szívtipró 1998-ban ismerkedtek meg, 2000-ben pedig egybe is keltek. Az évek alatt azonban megromlott a házasság, és ekkor jött Angie, akivel eleinte ugyan nem vállalták a kapcsolatot a nyilvánosság előtt, ám a színész és Jen 2005-ben elváltak, onnantól pedig már szabad volt az út. Brangelináék szerelmének mesés diadalmenetét pedig senkinek sem kell bemutatni, ám 2016-ban beütött a krach. Sokan bizony dörzsölték ekkor a tenyerüket, és úgy gondolták, Angelinának visszavágott a karma a régi tetteiért, Jen pedig végre elnyerte méltó jutalmát, Brad nyilvánosan kért bocsánatot tőle:

Szóval így állunk most, ezzel együtt pedig az idei Golden Globe-on lőtt képkockák talán az év egyik legkínosabb fotói lesznek, s csak úgy vonulnak be a mémgyár történetébe, hogy "amikor összefutsz a pasid exével".

Hiába zseniális színésznő Angelina Jolie, most nagyon rosszul játszotta a szerepét!

A gálán ugyanis Jennifer Aniston díjat adott át, és mikor beszédet mondott a színpadon, ahelyett, hogy a fotósok Jenniferről lőttek volna képeket, kameráikat Angelinára szegezték, az arcáról pedig mindent le lehetett olvasni. Nézd csak!

Kép

De ezen a képen igazából nem Angie a legviccesebb, hanem a Szürke 50 árnyalata sztárja, Dakota Johnson, aki jól láthatóan nagyon kíváncsian kémlelte kolléganője reakcióját.

Az évben egyelőre ez az internetezők kedvenc fotója!

Kép

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!