Így ünnepelte a szülinapját Angelina Jolie New Yorkban - FOTÓK

Így ünnepelte a szülinapját Angelina Jolie New Yorkban - FOTÓK
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Könnyen lehet, hogy hosszú évek után ez a szülinap más volt, mint a többi!

Hollywood egyik legbevállalósabb színésznője június 4-én ünnepelte 46. születésnapját, a jeles napot pedig fényűző partik helyett inkább szűk körben, és leginkább gyerekei társaságában töltötte.

A színésznő és hat gyermeke, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, és a 12 éves ikrek, Vivienne és Knox ​​a múlt héten New Yorkba utaztak, hogy ott ünnepeljék meg a Angelina Jolie szülinapját, és a források szerint nagyon jól érezték magukat.

A gyerekek nagyon közel állnak egymáshoz. Végig együtt voltak az út során, elmentek múzeumokba és vacsorázni is. Jól érezték magukat.

- nyilatkozta egy bennfentes.

És nem csak emiatt érdekes Angelina New York-i látogatása, ugyanis ha hinni lehet a pletykáknak, akkor egy régi-új románc is szerepet játszott abban, hogy pont a Nagy Almába utazott a sztár a családjával. Mostanság egyre többet látják a színésznőt volt férje, Jonny Lee Miller társaságában, akivel 1995-ben, az Adatrablók forgatásán ismerkedtek meg, és a közös filmet fél évvel később egy házasság követte.

Kép
forrás: GettyImages

Bár nászuk mindössze 3 évig, 1996 és 1999 közt tartott, ettől függetlenül jóban maradtak, így könnyen megeshet, hogy ez a baráti viszony egy felmelegített románccá alakul, ahogy történt az Jennifer Lopez és Ben Affleck esetében is.

A gyönyörű színésznő karrierje kezdete óta sokat változott - ezt most megnézheted te is ezt galériánkban!

Galéria / 15 kép

Így fogyott el Angelina Jolie 20 év alatt

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok