Micsoda duplázás! Angelina Jolie több mint 25 évvel később is ugyanarra az összeállításra szavazott és még mindig tökéletes

Micsoda duplázás! Angelina Jolie több mint 25 évvel később is ugyanarra az összeállításra szavazott és még mindig tökéletes
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Angelina Jolie sem szeret a jól bevált daraboknak egykönnyen búcsút inteni.

Angelina Jolie nemcsak a vörös szőnyegen, de a hétköznapokban is a kifinomult elegancia híve. Letisztult stílus- és színválasztásait pedig még a legkülönlegesebb plusz részletek sem tudják kibillenteni megszokott összhangjukból.

A 47 éves színésznő a minap lányával, a 18 éves Zaharával töltötte a napot New Yorkban, és míg napközben vásárolgatni mentek, este a Lincoln Centerbe voltak hivatalosak, ahová a Angelina Jolie a tőle megszokott klasszikus könnyedséggel egy pezsgőszínű maxi selyemruhában érkezett, amit egy bézs lábbelivel, egy fekete steppelt Saint Laurent Cassandre táskával és egy köpennyel egészített ki. A végeredmény pedig minden túlzás nélkül lenyűgöző volt.

Kép
forrás: Getty Images

De mintha láttuk volna már ezt valahol!

Nem csoda, hogy a színésznő összeállítása láttán szinte azonnal nosztalgikus hangulatba kerültünk. Úgy tűnik, hogy a jól bevált stílushúzásoktól Angelina sem szívesen szakad el, ugyanis 1997 novemberében az azóta már megszűnt CableACE-díjátadóra is egy kísértetiesen hasonló összeállításban érkezett. Akkor ezüst-kék szatén ruhájához egy fekete bársonyköpenyt választott.

Kép
forrás: Getty Images

Az utóbbi időben egyébként a köpenyek sikere egy kicsit megcsappant, ám most könnyen lehet, hogy Angelinának hála sikerül őket visszahozni a feledés homályából.

És ezt láttad már?

Galéria / 15 kép

Így fogyott el Angelina Jolie 20 év alatt

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.